KAMU YANG SUKA SAYA

17 Julai 2012

Majlis Berendoi Raihana Al-Zahra & Kenduri Tolak Bala

Awal bulan 5 ritu Adik Kecik saya buat kenduri berendoi anak dia si Sepet tu....Abah saya buat kenduri tahlil dan tolak bala untuk saya dan suami jugak. Mak yang suruh. Mudah-mudahan Allah limpahkan keselamatan buat kami sekeluarga. Amin.

Saya memang takde mood sebab kaki masih belum pulih sepenuhnya. Tak boleh berdiri lama-lama. Luka belum kering sepenuhnya. Hanya mampu duduk dan memerhati jek.

Oleh yang demikian, jangan tanya dimana saya...cuma 2 keping gambar saya jek.

Untuk bercantik-cantik semestinya tiada mood.


Geng Marhaban Kg Paya Jaras Dalam. Untuk tempahan, sila hubungi saya ek :)


 Group ke 2. Tak muat kat depan...ramai beb...alhamdulilah..


Sesi memotong jambul Zara. Nasib baik si Sepet ni tertib jek...good girl (^_^)


Sesi salam kaut...hehehehehe. Memang tradisi orang Melayu..bila ziarah baby mesti sedekah duit. Orang kata berkat nanti murah rezeki.
 

 Serupa tak :) Murni Jr.

Gambar eksyen je tu....

Alhamdulillah...majlis berjalan lancar. Kepada yang sudi datang, terima kasih. Yang tidak dapat datang, tidak mengapa. Yang tidak dijemput, maafkan saya.

9 ulasan:

kakcik berkata...

Warna tema merah jambu ya? Sesuai dengan baby girl yang sepet itu. :)

Kakzakie berkata...

Meriah dgn warna merah dan terang. Kakak suka majlis aqiqah macam ini. Tapi dah jarang dibuat kalau di bandar-bandar sekarang kan..

Moga Alin segera pulih dan sembuh..

lieyalatif berkata...

Meriah....

Chenta Eyfa Latieyfa berkata...

Wah best nyew..meriah jek..Alhamdulillah dah selamat sume kan.

.: iEyLa :. berkata...

moga segalanya selamat tuk akk and family.. :)

Nens Collection berkata...

ololo..sume comel pink kaler..
baby supe cm mak die..sepet jgak..but comel!

mamasuri berkata...

meriahnyer...tema pink lagi nampak meriah n ceria...

adarnadzmie berkata...

ala tomeinya al-zahra...hehe:)

Zareene Saifuddin berkata...

eiii... comel montelnyer baby zahra ni... serupa ngan muka mak dia.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...