KAMU YANG SUKA SAYA

13 Julai 2012

Farewell @ Restoran Sri Ayutthaya

Sempena farewell Nurzali & Edynoor, bos ajak lunch kat Sri Ayutthaya Restoran di Wangsa Maju. Bersebelahan Carrefor Wangsa Maju. Pertama kali saya kesana.
 

Wajah terbaru saya selepas 2 bulan menyorok dari kamera. 
Nampak temban kan? Mana tak asyik makan + tido jek....:)
Bersama Kak Wani sempena farewell 2 orang bos saya yang akan meninggalkan kami.
 

Senyum...tak perlu kata apa-apa...

Bos yang akan meninggalkan HSK setelah hampir 4 tahun berkhidmat di Tetuan Hisham, Sobri & Kadir. Kitaorang selalu panggil dia Faizal Tahir sebab dia memang minat giler ngan FT.

NZT & Kerul....gambar terakhir...


 First time makan lobster...harga pun sebesar lobter tu jugak :)


 Kami amik set yang bernilai RM700.00


Mula-mula masuk ingatkan pekerja adalah orang Thailand. Rupa-rupanya waitress dia tu orang Indon. Terasa kat Bandung plak..hahahahah...
Bos bersiap sedia nak bayar :)


Orang yang akan meninggalkan kami jugak, Edynoor. Pun dah lama berkhimat. Sejak jadi chambering sampailah jadi lawyer yang disegani.Pasti opis kami akan sunyi lepas ni tanpa salam dia yang panjang berjela tu....huhuhuhu...

Apapun..kami berharap agar Zali & Edy akan berjaya diluar sana. Kalau masyukkkk...jangan lupa belanjer kami kat sini lagik..hehehehe...

14 ulasan:

.: iEyLa :. berkata...

people come and go..
but memories..remains.. :)

Kakzakie berkata...

Dia buka lawyer firm sendiri ke? Baguslah demi masa depan..

Makan dgn kawan satu ofis mesti meriah.:)

Liza Razak berkata...

aduh..bestnye makan lobster..sedap tak makan kat restoran tu sis?

QA's ~ mamapapa berkata...

perghhhhhh!!!set RM700 tu utk brapa org makan? ;(

Chenta Eyfa Latieyfa berkata...

wah best mkn kat cni..yg pergi kan berganti kan.

shark berkata...

Makanan tu yg sedap :p

miloais milo berkata...

iols tengok gambo makanan tu....
lobster... sedapnya!

Haslina Harun berkata...

alhamdulliah dah beransur sembuh..tak berani nak masuk ke restoran sri autthaya..cuma tenguk ajer dari jauh

man berkata...

menu-menunya nak menyelerakan..

miss fluffy berkata...

nmpk menarik je tmpt mkn tu kan...hehe;p

ieda berkata...

sedap2 semua
aduhh mlm2 tgk naik lapoor balik lahh huhuhuh

adarnadzmie berkata...

lama x tgk wajah cun alin... bertambah cun akak tgk...hehe kaki dah sembuh sepenuhnyer ke??...
seronokkan dapat mkn kawan2 belanja...hehe

Nens Collection berkata...

pehh..terbaik la farewell ni..kenangan terindah buat sume..

eB berkata...

lobster itu. hu3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...