KAMU YANG SUKA SAYA

17 Julai 2012

Tempahan Pelamin Berendoi

Pelamin berendoi tajaan Adik Tengah saya, Azie Maziah. Bab kreatif meatif ni serahkan pada dia jek...hehehehe...

 

Acara : Majlis Berendoi/Cukur Jambul Raihana Al-Zahra
Tempat : Kg Paya Jaras Dalam, Sungai Buloh
Tema : Pink + Hitam
Untuk Tempahan : Sila email saya : are_lyn79@yahoo.com

16 ulasan:

:: Riri-Fatieha ::~ berkata...

cntik betul pelamin berendoi.. buat pelamin utk brtunang pun cntik gaks..

.: iEyLa :. berkata...

cantikkk sangat2...
kreatifnye adik akk tu..
bukakla business.. :)

Fieza79 berkata...

wordless! cntik sgt2 alin..

adarnadzmie berkata...

comelnya pelamin berendoi ni...:)

adarnadzmie berkata...

Alin...
Rate hotel tu utk
1 bilik RM150++
2 bilik 250++
3 bilik 350++

akak tak pasti sgt... klu nak confirm pasal harga bilik alin boleh call yer... nnt akak kasi no fon...hari lupa lak nak bawa..hehe

Chenta Eyfa Latieyfa berkata...

wah menarek tertarek da vommm la lin..kalah ank retis..hehehe

fieda berkata...

cantik betul..

Izan Ishak berkata...

cantiknyan kak alin pelamin berendoi tu... kalau org kreatif mmg sume pun boleh jadi cantik kan.

atuk berkata...

Assalamualaikum Alin

kecik2 dah naik pelamin....:)


Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak

CintaZulaikha berkata...

canteknya...tu kalau tpt buai tu letak tepi, pastu letak 2 kerusi, dah boley wat pelamin kawen...kretif btol...hehhe:)

miss fluffy berkata...

wahh cantiknyerr...suka tgk;)

Fariz Reza [FR] berkata...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 1101 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

Liza Razak berkata...

cantiknya..memang kreatiif dan comel

Marya Yusof berkata...

As salam Alin,

Tak semua org dikurniakan kepandaian mcm ni..Pandai adik Alin ;))

Kombinasi warna yg pelik tp hasil yg mengagumkan :))

☆♥L@dy @yU♥☆ berkata...

betui2 ingatkan pelamin bertunang ruapanyer berendoi ekkk...curlastt sgt...lawa giler sis...like it

munna berkata...

cantiknya...baby pun dah merasa naik ala2 pelamin ye...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...