KAMU YANG SUKA SAYA

18 April 2012

Dapat Anak Buah Ke 3 (~__^)

Alhamdulillah..AdikKecik saya, Murni selamat melahirkan baby girl pada 17 April 2012 (semalam) jam 4.45 ptg di Hospital Sungai Buloh dengan selamatnya setelah satu hari satu malam kat HSB.

Sepanjang 2 hari tu...saya jadi tak tenteram mengenangkan kesakitan yang adik saya tanggung tu. Kesian rasanya. 

Puas pesan ngan BIL saya Yuz, teman adik + belai-belai adik + usap-usap adik...maklumlah...BIL tu anak bongsu + manja. Manalah penah dia jaga budak-budakkan....  
Memperkenalkan anak buah terkini saya :) Comel tak? Sebijik muka mak dia....Dah 3 orang anak buah saya...kali ni dapat perempuan..memanglah suka bebenor...sebab kuota lelaki dah belebih...

Mamalong tak sabar tunggu awak balik umah nenek tau......

Opsss!!satu lagi berita baik buat saya....

Dapat BE dari NUFFNANG 


Alhamdulillah :) marilah tolong saya...saya nak beli hadiah untuk anak buah baru ni...hehehehehe...

11 ulasan:

kakcik berkata...

Comelnya. Semoga membesar dengan sihat dan sempurna.

Nuff kakcik dah lama kemarau BE. :)

.: iEyLa :. berkata...

comeeyyyy... :)

Izan Ishak berkata...

kak alin... tahniah dapat anak buah baru yg sangat2 comel!!!

tahniah juga dpt BE baru.. moga terus beranak pinak BE tu ye...

POSH76 berkata...

Tahniah untuk kedua2nyer sekali....comel baby tu...keep blogging!!

POSH76 berkata...

Tahniah untuk kedua2nyer sekali....comel baby tu...keep blogging!!

atuk berkata...

Assalamualaikum Alin

Alhamdulillah

comelllll

Azian Elias berkata...

tahniah untuk 2 kejayaan..

MrS. F!zA berkata...

wah baby girl..sukaaaaaa baby kuar dgn bantuan vakum ke? anak sy dlu kuar dgn vakum kepala jd pjg skit..dlm pantang usap2 lama2 jd elok balik..

kasihredha berkata...

Alhamdulillah
Tahniah2
comeyyy
geram nak cium

munna berkata...

tahniah Ali dapat baby baru dan juga be.. rezeki baby barulah tu

Chenta Eyfa Najibrz berkata...

wahh lin dapat hadiah berganda la kire nih ea

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...