KAMU YANG SUKA SAYA

19 April 2012

RAIHANAA AL ZAHRA NAMA DIBERI :)

Salam Khamis. Hujan rahmat di pagi khamis. Murah rezeki hari ini hendaknya.

Adik saya masih ditahan di hospital disebabkan tekanan nadi perlahan dan kekurangan air dalam badan. InsyaAllah, maybe hari ini akan keluar. Semalam, sempat saya dan Encik Suami menjenguk dia & baby. Punyalah rushing nak mengejar dari waktu melawat tamat.
 
 Raihanaa Al Zahra Bt Mohammad Firuz nama saya :)
Keje saya adalah tidooooo....
Ini mamalong saya...dialah orang yang bakal dibuli oleh saya nanti....


20 ulasan:

Kamsiah berkata...

tahniah utk adinda awak ya...cutenya baby dia...pantang tgk baby...nak peluk2,belai2...

adarnadzmie berkata...

comelnya baby...geram tgk..hehe

maklong bila pulak???...:)

:: Mrs.Eady :: berkata...

errr...tetibe rindu bau baby....aduhaiii...

eLL berkata...

alolo..comelnyer

~najwa~ berkata...

muka dia mcm mama dia, kan..kan?

Myra Jay berkata...

Sedap nama diberi..
Baby pun comel :)

Chenta Eyfa Najibrz berkata...

Alhamdulillah & Congrats wat adik lin.wah tomey ar si raihanaa tomey cam mamalong dia gak.hehehe

eni berkata...

alin...pernah berangan angan...kalo dpt anak perempuan nak bubuh nama Raihana Yasmin....tapi rezeki tak ado...hehe

Mia Liana berkata...

comelnya... baby tu...

h4ni3 berkata...

Amboiii
Sedapnyee nama gegirl
:-) :-)

Izan Ishak berkata...

kak alin.. suka tgk bby yg comel ni! alahaiii.. jadi tak sabarlah pulak...

LYAfrina berkata...

sgt comel baby ni..geramnyer tgk..slamat datang ke dunia :-)

Hanis Azla berkata...

comelnya.. namanya pun sangat indah.. semoga membesra dengan sihat dan menjadi anak soleh yg beriman..

eB ezrin berkata...

comelnyer :)

fieda berkata...

comel baby tu..tahniah dapat anak buah baru maklong..

Citarasa Rinduan berkata...

tahniahhhhhhhhhhhhh

Subhanallah.. Raihana sangat comel sangat2....
jaga2 maklong saya mau Eikeikkkkk.. hehehehehhe

munna berkata...

cantik nama dia... suka ye mamalong ada mangsa nak di buli ye...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

wah.. comelnye.. pastu nama pon menarik je.. :)

gebot berkata...

cute cute...ehehhe.bday dia 19 apr yee?? same ngan mak gebot laaa :)

mama pipie berkata...

alahai.. ni yg buat teringin ni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...