KAMU YANG SUKA SAYA

19 Mac 2012

Pesta Belon Panas @ Putrajaya

Assalamualaikum...Salam Isnin...

Saya pasti..dah ramai pergi tengok Belon Panas @ Hot Air Balloons kat Presint 2, Putrajaya tu kan? Sungguh! Ini adalah pertama kali kami kesana. Dan terlebih excited.

Seawal pagi semalam kami gerak ke Putrajaya. Balqis + Qayyum + anak-anak menakan tanya nak kemana..kami cakap nak pegi taman. Saja nak suprisekan dorang.
Sampai sana lebih kurang pukul 10 pagi. Memang matahari tengah memancar-mancar. Inilah rupernya belon panas tu..
Budak baju itam tu mesti + harus ada. Hehehehe...Daddy & Mummy takder..Mamalong jadi mamalong sitterlah..
 
 Anak Buah saya, Siti Nur Arepah & Kakak Balqis :) 
 Tengoklah Qayyum tu..yang konon-konon Putera Lilin..takleh kena matahari takut cair. 
 
 

Saya imaginekan beratus-ratus Belon Panas...ruper-rupernya puluh pun tak sampai. Tapi okaylah..tempat kecik kot...janji bebudak dah tengok dari dekat macamana Belon Panas tu...

Lepas ni..kami nak pegi picnic plak......

17 ulasan:

eB ezrin berkata...

x terserempak plk kiter yer?
ramai sgt & x tgk org dh. hik3

.: iEyLa :. berkata...

frust je rase..
smlm lagi la..xsmpai 5 kot belon nye..
panas leyh tahan la..huhu

eB ezrin berkata...

sbb eB gi ari sabtu la yg eB tanyer tuh... dh la dekat2 . hik3

CintaZulaikha berkata...

wowwwww, bilalah dapat tgk...huhuhu. asyik tgk gambo ja saya nih...hehhe

~najwa~ berkata...

gambar yang bersusun mcm keretapi tu kan.....dah macam adik beradik semuanya (termasukle emaknya, ehehe)

ieda berkata...

ramai yg pergi tgk hot air belon nie .. sure anak2 suke kan ..

anak2 alin same je pakai tudung stail macam mak dia .. ekkeke cute je ;)

Aine Ainun berkata...

tak dapat la....pegi...
kejauhan...=)

yana halim berkata...

tersangatlah panas terik dan susah nak parking, last2 tak berhenti pun. Terus ke allamanda je. huhu..

*SiRibenMerah berkata...

teringin nk g tgk.. tp x dapat2 nk g.. aduhaiii~ bila la nk dpt pegi tgk belon2 neh...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

wah.. cam best je kak.. seumur hidup sy sekali je pernah nengok belon panas ni.. hehe

SYANI berkata...

Teringin nak pegi tengok tapi hubby ni jenis pemalas nak jenjalan ni..

:: Mrs.Eady :: berkata...

kenapa kita tak ketemu??

NURULHANIF berkata...

bestnya g kat belon panas.. sy xg pun.. :(

eni osman berkata...

tengok kat tv byknya org duk queue nak naik....

kakcik berkata...

Kakcik juga belum pernah sampai ke pameran itu. Lain tahun la agaknya... ;-)

munna berkata...

klu dpt pergi bestnya.... ada yg boleh naik ke Alin...

Cik Ina Do Do Cheng berkata...

bestnya, cik ina belum pernah nengok lagi dari dekat belon panas ni. nampak sangat cuaca kat situ panas ye alin.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...