KAMU YANG SUKA SAYA

27 Mac 2012

Feeling-Feeling

Berperasaan konon-konon cam DJ ler tu...
Berperasaan konon-konon kat oversea...
Berperasaan ala-ala bahagia menanti souveniur dari Ko Sah Mui...
Berperasaan perasan (^__^)

2-3 menjak ni..memang opis saya sejuk beku. Jika sebelum ni panas membara..rasa nak order pool jek kat bos. Kali ni sejuk membeku..sampai ujung jari naik kematu.  Feeling-feeling cam kat tempat salji ler..
Saya ni jenis tak tahan sejuk asyik nak terkucil jek nanti.
Tengok! Kan dah kena pakai glove. Saya sorang jek tau pakai glove kat opis tu...ko memang sengal Alin Marlini!
Untuk mengelakkan kemalasan menaip...kenalah guna glovekan....:)

Entri saya yang penuh kemalasan di hari Selasa. 
 



26 ulasan:

ibh_sue berkata...

hahahaha..Ok la tu..dah macam kat obersea dah ha. Ala2 luar ada salji gitu..kikikiii

- dieyana - berkata...

ahhaha, perasaan kat oversea ya! sama la opis dieyana ni ha,sejuk beku tahap apa dah..huhuuh....

..::SangRatoo::.. berkata...

hehhe betul² mcm kat obersi..oklaa tu kann :)

noornazuha berkata...

kenapa temenung tu Alin?

kakyon berkata...

seronok tu.. perasaan duduk kt obersi.sejukkk bersaljiii..hehehe

adarnadzmie berkata...

hehe... ada gaya alin jd DJ kat oversea tuh...:)

~najwa~ berkata...

teruskan ber'feeling...heheh ;)

eB ezrin berkata...

np? centralise aircon ke?

Hanis Azla berkata...

dah terpaksa yer alin.. kenalah feeling oversea.. he..he.. comel aje..

Cho Zila berkata...

gitu.. kelas kau alin... orang kalau kuruih gitu akak yang pejalni tak kisah sejuknyer...

MrS. F!zA berkata...

perghh..mmg mcm dejay..mcm kt obersi dh kekdahnya. i like!! sesekali perasan apa slhnya kn..weee

dela berkata...

amboi... feeling smpai ke oversea.. dasyat! :)

wahida berkata...

mati2 aku ingat kat oversea tadi...rupanya kat opis...haha...

serius nampak mcm kat oversea dgn penampilan gitu...

mama maman aka yana berkata...

pakai glove.. hehehe.. gud idea la.. tmpt mama pun sejuk giler gak.. mmg mengigil la jugak.. selalunya pakai sweater je la slma nih... hehehe

LYAfrina berkata...

hehe... gaya mmg mcm dj dah... n mcm duk d oversea... mmg sejuk sgt la klo smpai thap pkai sarung tgn kan

PinKy MoMMa berkata...

feeling2 ler sronok huhuhu..berangan kan indah ;)

puteri211079 berkata...

Alin...

Hahahahahaha....bagus gak idea ko...kidnap idea bleh...ahaks...

kasihredha berkata...

hihi..alin ni kelakar le
mula2 tengok pic akak ingat memang betul le kat obersi :))

Izan Ishak berkata...

hehe... apa salahnya kak alin. dapat juga buat entry dgn tangan berglove bagai.

Chenta Eyfa Najibrz berkata...

wahhh winter melanda ke lin..

Zareene Saifuddin berkata...

hahahaha... kesengalan la Alin (jgn marah ek.. gurau jek) xper.. berangan dulu feeling-feeling obersi.. manatau insyaAllah jadi kenyataan kan... Amin.....

ziana berkata...

klakar lin..boleh berlakon nihhh

eni osman berkata...

salam alin...err...ni blog baru kak eni...yg lama dah tak boleh acces...meh visit nanti...hehe..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

hehehe. dah macam awek korea lak la kak alin ni... :)

adza irdawati berkata...

hehehe kalau tak cakap mak dah ingat pic ni diambik di oversea hehehe

munna berkata...

ingatkan dah sampai korea tadi... office munna aircond buat hal lah pulak dah 2 hari guna kipas angin je... panas betul ni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...