KAMU YANG SUKA SAYA

26 Mac 2012

Ku Seru!!!

Dalam ketidaktentuan emosi Isnin...saya nak mintak tolong korang. Boleh tak? 

Saya tahu ramai kawan-kawan saya pakar dalam bidang keblogeran ni (bahasa cacamerba sudahh..)

Salah sorang kakak kesayangan saya ni KAK ENI mengalami masalah yang mana semua gambar dalam blognya menjadi tanda seruan ! Tak tau apa yang nak diseru?

Puas saya godek2 cuba carik solution namun masih tak berjaya jugak...

Oleh yang demikian...saya seruuuuu korang semua..tolonglah ek..nanti saya banjer eskrem Malaysia :)



Cer korang seru-seru skit....


10 ulasan:

adarnadzmie berkata...

laa sian yer..akak tak pandai nak godek2 cam ne...hrp2 blog kak eni tu ok seperti biasa yer..:)

POSH76 berkata...

bukan ni sbb dah gambar dah delete ke...kat picasa web...dah terlebih quota

POSH76 berkata...

bukan ni sbb dah gambar dah delete ke...kat picasa web...dah terlebih quota

aanie berkata...

a'ah, biasanya sb gambar dah delete...tp x pasti la pulak...kena confirm ngn org terer...

ratusiput berkata...

yup betul ni biasa gambar yg kita sndiri delete kat picasa sbb nk reduce quota...

Izan Ishak berkata...

alamak kak alin.. izan pun tak tau ni. tak boleh nak tulun...

Tanpa Nama berkata...

salam alin...tq.buat entri khas...terharu kak eni...sebenarnya kak eni tak boleh sign in keblog langsung..dah 2 hari..dah try mcm2...report pun sudah...kak eni tak guna picasa...kak eni cuma edit thru picnik...tak tau kut kerana picnik nak tutup jadi camtu...tapi problem nya tak boleh sign in langsung...anyway tq ye semua2-KAK ENI...

Liza Razak berkata...

maybe kak eni ada delete gambar dr google + kot..x pon dari picasa

Chenta Eyfa Najibrz berkata...

la cian nyew lin..slalu camni pic da delete or sbb virus.

MaYa MustWany berkata...

ramai kes kene macam ni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...