KAMU YANG SUKA SAYA

29 Mac 2012

Aroma Ikan Bakar lagik..

Ini lagi entri terpendam. Disimpan lama. Akhirnya dikeluarkan jugak. 

Beberapa minggu yang lepas, kami berjaya menge'paw' Abah kami selepas dapat duit RM500 itu. Jahatkan kami? Ngeh..ngeh..ngeh..kami tak paw Abah kami cuma dengan rela hati nak belanjer T__T

Kat area Sungai Buloh tu..ikan bakar yang femes amous kat Jeram ataupun kat Muara, Klang. Cuma yang lebih dekat dihati kami hanya di Jeram. Kami ke Aroma Ikan Bakar buat kali kedua.
 
Makanan yang kami tempah. Sudah tidak berapa sedap atau tekak kami yang tak sedap...huhuhu
 Tengok gambar ni baru perasan..muka dorang sini sama...ngeh!ngeh!ngeh! Sengalll tol mak dorang nikan..
2 orang budak nencem lagi happening....boleh pening Mamalong tau :)
My Nyawa:)
Adik Buncit & Adik Tengah 
 Bersama Bapak :)
 Danial wif Poksu....
My Girl :)
 My Encem :)
Permata hati keluarga saya. Baru anak 4 orang + sorang lagi...mesti dah jadi macam 20 orang...kekekekeke...

Actually, kat Aroma Ikan Bakar ni dah ada pondok-pondok buluh ataupun saung. Jenuhlah menunggu giliran sebab Adik Buncit nak jugak duduk dalam pondok buluh tu...

Servis malam tu amatlah tidak menyeronokkan. Nak mintak air masak..punyakah payah.

Saya rasa..tokey kedai patut bawak staff-staff dia melawat ke Bandar D'Jakarta, Ancol. Tengok cara mereka bekerja. Sebab kat sana seramai manapun customer..dorang akan jaga hati kita. Tempat menunggu disediakan..takdelah kita tercangang-cangang terutama mak bapak kita kan..letihlah nak diri lelamer.

Kalau ada peti cadangan..mesti panjang lebar cadangan saya untuk tokey Aroma Ikan Bakar ni. Sorry to says lah tokey..bukan nak kondemkan kedai anda. Port dah cantik..siap ada sesaung bebagai..tapi kalau servis lembap orang akan marah. So..kenalah jaga hati pelanggan ek. Sekian.

Tambahan : Tema purple + hijau memang dah rancang. Kami satu family memang suker bertema-tema gitu...tu semua idea Adik Tengah saya.

23 ulasan:

Kakzakie berkata...

Janji nak pakai baju purpel ke semuanny Alin. Kakak perasan memasing macam berjanji je... Lagilah Daniel dgn pak usu bila gambar nampak cantik...

.: iEyLa :. berkata...

geng purple..sukeee... :)
kne cari tempat lain la plak kak..

Izan Ishak berkata...

tgk tempatnya dah best tu kak.. tapi kan kalau kami pegi tmpt makan yg servisnya lambat camtu, terus blacklist. lain kali takmo pegi dah.

pernah sekali husband izan ajak balik terus bila kami order ... sampai boleh terlangkau ke org yg dtg lewat dari kami.. sudahnya kami cancel n pegi tempat lain.

adarnadzmie berkata...

bestkan dpt mkn ramai2 mcm ni...tambah2 ngan mak ayah...hehe..:)

~najwa~ berkata...

kadang tu bila terlalu slow servisnya...terus hilang selera nak makan..

ibunaznoy berkata...

cantik mama n gegirl tu..
mai ikan bakaq sikit,hehe...

ieda berkata...

ibu gojes !!! ;)

noornazuha berkata...

x penah g lagi sini..ada mmber ckp..ada 1 kedai ikan bakar area kuala selangor x halal sebab guna rum...tpi yg tu kat Kuala Selangor la..Wallahhualam la Alin..

Liza Razak berkata...

x pernah pegi lagi ke sana...dah lama x mkn ikan bakar ni.nnt nk cuba jugak lah.hopefully masa tu service diorang dah bagus :)

Chekgu Azrine berkata...

cantik omaknya.. macam bukan anak empat je erk.. hehehe

kakcik berkata...

Seronok bila beramai2an begitu. :)

NurMisnan berkata...

Amboi.. sedapnya makan ramai2.. seronok
dapat berkumpul bersama keluargakan.. =)

Tomey2 sikecik semua + yang tudung pepel tuh
hik3.. lawa bertudung.. baguslah..

Rozita berkata...

pssttt alin semua tu berapa? mahal tak?

Alin Marlini berkata...

Kak Zakie : memang dah janji dr umah

Ieyla : hehehehehe..lately ni akak suka pepel plak

Izan : tau takpe..tak suka

kak normi : mmg best sesekali

Najwa : betulll

POSH76 berkata...

mmg tak suker taw tahap service camtu....rasa serba salah kalu nak minta....tp lauk2 tu nampak sedap!!

POSH76 berkata...

mmg tak suker taw tahap service camtu....rasa serba salah kalu nak minta....tp lauk2 tu nampak sedap!!

Alin Marlini berkata...

ibunaznoy : thanks

kak ieda : :)

zuha : yg kat kuala selangor tak tau dimana..yeke ada rum..

liza : sbnrnya tempat tu memang best..cuma servis je kureng

Cikgu azrine : anak den 2 jek..yg 2 tu anak buah..hehehe

Kak Chik : mmg seronok

Nurmisnan : thanks

Alin Marlini berkata...

ita : dalam RM200++..agak mahal skit skrg

munna berkata...

seronok kan buat aktiviti makan2 mcm ni dgn family.... berkumpul ramai2 sambil kepochi mmg best

eB ezrin berkata...

uish sdpnyer nmpk :)

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

Nice photos. realy family gathering!:)

Rinna berkata...

Wahh meriahnya sekeluarga keluar makan2 bersama.. siap betema baju sama kaler..curlast gitu

Nampak makanan sedapnyaa.. menyelerakan.. :)

afzan berkata...

garu kepala abah nak bayar bil.. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...