KAMU YANG SUKA SAYA

01 November 2011

Mari Gembirakan Hati @ The Curve

Assalamualaikum...Selamat hari Selasa...Doa saya..semoga semua berada dalam keadaan sihat walafiat. 

Alhamdulillah..saya telah sembuh dari penyakit 3 serangkai itu. Dan mintak dijauhkan dari penyakit 3 serangkai yang lagi satu itu.
 
Hati saya juga agak lega dengan iringan doa kalian terhadap encem boy saya : FIRHAN QAYYUM..

Hati seorang ibu kan...kaum ibu jugak yang faham..

Akibat tidak mahu terlalu memikir + tertekan sangat..Encik Suami ajak singgah The Curve, usai pulang dari PPUM tempohari. Saya? Opkoslah tergembira! (rosak sungguh bahasa melayu saya kan!)

Actually, nak beli barang dapur kat Tesco. Sebelum tu singgah The Curve sebab nak beli barang pi Jepun. Ahakss!!!Syiok!!


Hai! sayalah encem boy dihati Mama saya :)

Hai! saya pulak princess Mama :) Dalam F.O.S pun jadik berposing...



Encik Suami kata...badan selalu lenguh-lenguh kan? Meh! sini. Ada mesin urut! Masuk RM1..urut 3 minit...

Sangat sekejapan! Sangat tak best! Manusia urut lagik best! ^_^

Alin Marlini : Saya ni memang giler2 sikit..tu sebab entri saya penuh kesewelan..ada sedih..duka..gembira..gilak!

7 ulasan:

- dieyana - berkata...

Alhamdulillah, dah sihat....boleh jalan2 dcurve..hehehe....
nak p jepun...syioknyee....

munna berkata...

suka entry ni...mood gembira dah kembali yeah....

nyanyisunyi berkata...

bila dah sihat hati pun seronok nk liburkan hati kan..

adarnadzmie berkata...

bergembira bersama anak2 adalah saat yang boleh mengembirakan hati kita yg sedang berduka... hehe.. betul tak???...

Sofya berkata...

shopping nak pi jepun......?!

atuk berkata...

Assalamualaikum Alin

Alhamdulillah
dah sihat

Wassalam

aida-myasara berkata...

suka kerusi urut ni ...kalau bosan pnt sopink p urut huhuh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...