KAMU YANG SUKA SAYA

09 November 2011

Kami ke Daiso lagik!

Luper nak story mory....kami ke Daiso lagik. Alaa....kedai jual barangan Jepun tu..banyak syoklah..Kali ni pi branch kat One Utama (new wing).

Tengok Encik Suami..dengan riang gembira bawak barangan dagangan. Sukalah bini dia tu T_T

Hasil barangan dagangan yang dibeli. Terpaut dengan mangkuk itu. Cool!

Satu ketika dahulu..Encik Suami memang minat giler ngan style Jepun ni. Dulu dia kata nak buat rumah ala-ala Jepun kunun.Sebab utama dia minat giler ngan style Jepun ni...dia pernah keje ngan Restoran Jepun masa zaman kemegahan dia dulu.Saya bantah sekeras-kerasnya. Tak sesuaiiii....

Tapi bila masuk kedai Daiso..hati terpaut..tu yang beli mangkuk gelap tu. Demi Encik Suami tersayang...saya akan cipta suasana Jepun untuk dia.Jeng!Jeng!Angan jek lebih ko ni Alin Marlini.

Alin Marlini : takkan pernah suka Sushi. Tak pandai makan.

5 ulasan:

- dieyana - berkata...

uisy, kelass husband alin, suka jepun2 gitu..bagus2, dasar pandang ke timur...ehheh (kalau ke OU, nk try masuk jugak lah daiso ni....nampak menarik!)

.: iEyLa :. berkata...

nak rase susasana Jepun jgkla..
kne g umah akk la cmni..hihi

Queenie berkata...

salam..
minggu lepas saya ke Daiso kat the curve damansara tu (sama tak ngan one utama?) tapi tak jumpalah mould madeleins tu...huhu

hyz berkata...

cantik ape umah style jepun.. huhu

kayrul-shah berkata...

ari tue baru jumpa Daiso nie kat The mines..rasa macam nak memborong semua jer

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...