KAMU YANG SUKA SAYA

11 April 2011

Pemenang Untuk 1st GA Contest Alin Marlini

Terlebih dahulu..mintak ampun jika terlambat update pasal Pemenang 1st Giveaway Alin Marlini. Sepatutnya semalam..tapi maklumlah kalau guna 'broadband' harus banyak bersabar. Walaupun dah upgrade still lembab jugak.

Setelah sebulan akhirnya saya temui pemenangnya. Terima kasih pada semua yang sudi join. 

Tentu tak sabar ingin mengetahui siapakah pemenangnyakan? Jom!!mari kita selongkar........


Tu dia....berlambak penyertaan...terharu sangat....terima kasih lalink-lalink semua...

~Pemenang No. 1~
Encik Suami telah memilih kamu sebagai pemenang bertuah.Ini hadiah untuk suzie....

~Pemenang No. 2~
Sekali lagi pemenang bertuah pilihan Encik Suami.Ini hadiah untuk mummy ayu..

~Pemenang No. 3~
Kali ni pemenang bertuah dipilih oleh anak daraku Balqis. Ini hadiah untuk kamu..
~Pemenang No. 4~
Hehehehe...dak purple ni lucky jugak ek. Qayyum yang pilih tau.Ini hadiah untuk ieyla..
~Pemenang No. 5~
Kak yan juga pemenang bertuah. Cabutan dari Balqis. Ini hadiah untuk kak yan..
~Pemenang No. 6~
Alin ada tuah kali ni. Qayyum yang cabut tau. Ini hadiah untuk Alin..suker tak?Tak suker pun kena suker...ngeh..ngeh..ngeh..
~Pemenang No. 7~
Qayyum pilih Cik Puan Hady a.k.a Has sebagai pemenang bertuah. Ini hadiah untuk Has..
~Pemenang No. 8~
Sekali lagi Qayyum pilih...dan Zai Kulim jadi pemenang bertuah. Ini hadiah untuk Zai..
~Pemenang No. 9~
Pemenang bertuah seterusnya adalah Bunga.Ini hadiah untuk Bunga..
~Pemenang No. 10~
Dan pemenang bertuah terakhir adalah Puan Munna. Encik Suami cabut nama dia plak. Ada tuahlah Puan Munna kita nie...harap-harap Munna suker ek..
10 orang pemenang telah dipilih. Harap yang tidak kena sasaran tu janganlah kecik hati. sentap ker..saya buat ni saja suker-suker... Lain kali saya buat GA lagi ek....

Kepada pemenang...tahniah...

35 ulasan:

Rozali berkata...

Assalamualaikum Alin

Tahniah kpd semua pemenang

Wassalam

Nida berkata...

Salam.. wah.... suka sesangat nih..

Setelah 9 bulan tak menang contest yg bersifat cabutan undi.. hari ini sejarah tercipta...

Thanks Alin..
Tahniah juga buta pemenang2..

iduraz berkata...

hehe, belum bertuah..tahniah pada yang berjaya!

eITA berkata...

tahniah pd yg menang!

kakngah berkata...

tahniah pada semua yang menang...

Adlin a.k.a Kyra MomS berkata...

tahniah pada yg menang...kita tk lucky huhuhu...

nanakimie berkata...

tahniah semua:)nana xbertuah,hehe

munna berkata...

WAH!... MUNNA BERTUAH LAGI DGN BLOG ALIN MARLINI NI... SUKA2 MMG SUKA KLU MENANG.. THANKS

oranglidi berkata...

tak bertuah pula...tahniah untuk semua yang bertuah...


New Entry: LIST OF KOREAN/JAPAN DRAMA/MOVIE

oranglidi berkata...

tak bertuah pula...tahniah untuk semua yang bertuah...


New Entry: LIST OF KOREAN/JAPAN DRAMA/MOVIE

mamaqari berkata...

tahniah pada yg menang=)

mamaqari berkata...

tahniah pd pemenang=)

Zura berkata...

xbertuahlah alin...
tahniah pd pemenang sume..cantik2 hadiahnye...

MamaYatie berkata...

congrates semua!

bunga berkata...

taniah pada pemenang..

Mama Zharfan berkata...

tq sbb sudi cabut nama me:)
me dh email my details

congrats to all winners too!

JOM vote MZ kalau sudi!

mummy_ayu berkata...

wah..suka2...menang..ma acih!!!tinggal alamat kat sini la yer..
Nur Idayu Alwi
No.216, Jalan Kurau 6,
Taman Permai I,
70200 Seremban,
Negeri Sembilan...

Nadia Mashuri berkata...

tahniah kepada pemenang..
=)

alin berkata...

wah..hee~~ suke3!! *tgh lompat2*

Izan Ishak berkata...

tahniah utk smua yg menang~

fa10 berkata...

tidak bertuah nmpknya saya...
tahniah bua semua pemenang!

.: iEyLa :. berkata...

waahhh...bertuah nye saye..hihi..
ni sayang Qayyum lebih dr mama die ni..hehe..
thanx kakak..

Nida berkata...

Salam Alin..

Ini n3 penghargaan dari Nida.. :)

http://nisajijah.blogspot.com/2011/04/mentari-muncul-jua-terima-kasih-buat.html

[A.I.D.A N.O.R.D.I.N] berkata...

tahniah para pemenang!! jeles ni..hihi

cikpuanhady berkata...

salam..thanks buat qayyum coz cabut link auntie..hehehe..me dah emel..me ada buat tq entri, tapi publish jam 1.53 petang nanti kat blog bawah ni..

Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

thanks..

cikanna berkata...

tahniah buat semua pemenang

Nisa' Azman berkata...

xde rezeki dpt fm, huhu~.. congrats to all winners!!

Mrs. Asida berkata...

Ramainya dapat hadiah FM yg cantik2..
huhu sgt jealos sebab den pengumpul tegar FM2 ni.. takde luck.. redha..

Tahniah kpd pemenang2.. cayalah korang.. :)

ibunaznoy berkata...

wah,dah kuar result..
tahniah pada sume pemenang!!sy lum bertuah..hehe..

klik HB..

Cahaya Mama berkata...

xmnang pon,.huk3,..thniah pd winners,.hehe

zaikulim berkata...

ok zai dah email...

Lin Azlina berkata...

tahniah pada smeua yang bertuah...

Alin Marlini berkata...

Tahniah pada Pemenang.

Yang tidak memang jgn kecik hati ek...
Tahun depan Alin buat lagi + tambah byk ckit hadiah...hehehe

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ berkata...

WAHHHHH....baru jek tanye dah menang, yahooo! tengsss sis :) heheh.. cik bunga email alamat okeh :)

Yan berkata...

YA ALLAH, akak tak perasan langsung lah ALin..TQ very much..Tak sangka terpilih..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...