KAMU YANG SUKA SAYA

13 April 2011

Bizi Tahap Gaban + Suria Perkasa Hitam....

Korang mesti pernah tengok Gaban & Suria Perkasa Hitam kan? Dorang ni bizi menyelamatkan orang..aku dulu-dulu selalu ponteng sekolah agama..seamat-mata nak tengok citer ni ngan citer Meoro Attack (betul ejaannya..hentam sajalah)

Apa kena mengena aku nganciter-citer ni? Sebenarnya aku nak citer bahawa aku sekarang ni sangat sibuk dengan kerja. Dah macam takleh nak handle plak. Bizi giler...giler...

Oleh itu..aku akan kurang menjenguk korang semua..kurang menghasilkan karya-karya ciptaan aku..

Tapi...korang janganlah merajuk ngan aku. Korang teruskan intaian korang kat blog comey aku ni ek...

Miss u all....

11 ulasan:

kak ziana berkata...

Ala lin busy diorang tu akak rasa busy lagi Kluang Man.. Tak pe takpe akak still jenguk blog mu, mu kena kerja keras taun depan nk g Gold Coast plak

eMMe berkata...

Alin mmg comey!

topimagine berkata...

xkire... nak majok gak... haha.. joke je kak.. yang penting jaga kesihatan tu k :)

Zura berkata...

mero attack tue cite bola tampar kan..

oranglidi berkata...

selamat bekerja dengan bersungguh-sungguh....

saya pun bz jugak, tapi sempat jugak nak bw ni..hehehe


New Entry: MENGIDAM | JANGAN DITURUTKAN NAFSU

Nadia Mashuri berkata...

take ur time ok..
=)

topimagine berkata...

top tag akak dalam entry ni.. ade beran ke akk oi... hehe
PENCARIAN IBU JELITA

Alin Marlini berkata...

Kak Ziana : hihihihihi..mekacih kak. Gold Coast..walaweiii...

Emme : mekacih...

Top : Jgn ngajuk...mekacih..

Zura : a.a..citer bola tampar. Sangat suker ngan heroin dia..kunun2 nak jd pemain bola tampar cam dia..tp tak larat plak nak tampar bola..hehehe

Orang Lidi : same2lah kita keje

Nadia : Mekacih..

Alin Marlini berkata...

Top : hahahahaha...tak taulah Top..berani ke idak...akak kan pemalu...

munna berkata...

takpe2 kerja kena di dahulukan... munna comfirm dtg sokmo sini

ibunaznoy berkata...

suker citer maero attack gak kecik2 dulu ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...