KAMU YANG SUKA SAYA

17 Januari 2011

Balqis Dahpun 10 Tahun...

10 tahun yang lalu..pada 17.1.2001...aku melahirkan anak pertamaku yang diberi nama Fatin Farhana Balqis. Rasa sangat bahagia kerana anak adalah penyambung kasih sayang antara aku dan Encik Suami..memang aku nak sangat anak perempuan..alhamdulillah..Allah berikan...

Kini...17.1.2011...sudah 10 tahun usianya. dah besar anak dara Mama kan....

Doa Mama...semoga Balqis jadi anak yang solehah..bahagia dunia & akhirat..dilimpahi rahmat..jadi pelajar cemrlang..anak yang baik...

Nasib baik Mama saya boleh buat kek...tiap-tiap boleh dapat kek free...hehehe

Actually...tak rancang pun nak raikan...Adik Tengahku sibuk tanya...aku buatkan jugak kek kecik untuk Balqis. Hanya untuk kami sekeluarga je...

Tengoklah anak buah aku tu..Danish...dia yang terlebih nganga..kesian adik Qayyum..masa ni dia ngajuk...

Tengoklah muka adik Qayyum...kena paksa amik gambar...dia lowprofile sekarang ni...


Terima kasih Mama sebab buatkan kek barbie...next year kakak nak kek patung barbie plak tau....:)





Lolichoc untuk kawan-kawan...pandai demand sekarang nie...37 btg Lolichoc untuk sekolah kebangsaan..25 btg Lolichoc untuk sekolah agama plak..tahun lepas aku buat fancy cookies..tahun depan????

Sebenarnya budak-budak ni...cuma nak potong kek n dapat adiah...tu jek...

Babah nak bagi advance adiah...Balqis dapat basikal...Makngah bagi beg sekolah...Mama ngan Moksu nak bagi aper???tetiba blurrrr....... 

Alin Marlini : Mama nak Kakak Balqis belajar bersungguh-sungguh...

8 ulasan:

Norfa berkata...

santik nye kek.. adik nor pun dah hint2 nk kek camtu gak next month..hppy besday tuk putri kakak..

kasihredha berkata...

happy birthday Fatin..
cantik le kek tu..

Alin Marlini berkata...

thanks nor....

munna berkata...

cantiknya kek Balqis.. pandai mam dia buat kek.. kenapa dgn adik qayyum tu Alin

Alin Marlini berkata...

kasih : thanks
munna : hehehe..mekacih..adik qayyum kaki masuk rim motor...agak serius luka dia..

munna berkata...

Alin @ kesiannya tgk kaki dia...

Alin Marlini berkata...

munna : tolongkan yg terbaik untuk adik qayyum ek

cik bunga berkata...

happy besday kakak balqis...n take care adik qayyum..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...