KAMU YANG SUKA SAYA

12 Oktober 2010

Teringin nak jumpa followers.....

Korang pernah terfikir tak nak jumpa geng blogger yang sentiasa mengikuti korang? Best kan? 

Kadangkala kita saling tidak mengenali tapi macam dah lama kenal...aku raser persahabatan dlm blog ni lebih tulus ikhlas. Sebab bagi aku..si penulis blog ni sangat ikhlas nukilannya..hanya yg paham sajer saling memahami...

Takper..satu hari nanti..aku nak jemput geng bloggers aku ni..korang nak ker?korang sudi ker nak jumpa aku ni?kikikiki...

6 ulasan:

sue berkata...

Hehehehe..ada gak punya keinginan mcm tu..:-)

Alin Marlini berkata...

rasernye semua blogger berkeinginan camtu kot...kikikiki..mahu tapi mahu...sue...

Anne berkata...

aa'ah best kan kalau dpt buat get-together dgn followers;)

Amni berkata...

kat kuching kitorang dah buat... memang tul2 ngam.. padahal kenal kat blog jer... macam dah kenal lama je.. dah tu sangat supportive lak..memang tak miss la nak komen blog kengkawan.. suka sangat walaupon baru lagi ni blogging.. hehe...

::@.L.I.N:: berkata...

iyer saya sangat setuju

Alin Marlini berkata...

semoga kiter akan jumpa satu hr nanti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...