KAMU YANG SUKA SAYA

24 September 2010

O.R.A.N.G.E


Jeng!Jeng!Jeng!...seperti yang dijanjikan akhirnya aku tempek gambar rayer aku. Tahun 2010 ni tema baju rayer aku kaler ORANGE....meletop gitu...ni semua gara2 permintaan anak bujang den Firhan Qayyum yang sangat fanatik ngan kaler ORANGE

Pic ni aku amik masa kat kampung adik iparku di Ijok..tengoklah Qayyum tu..susah dah nak amik pic dia la ni...
Nilah keluarga besar aku...tapi cam ada yang tak cukup plak adik aku ni..oooo...adikkecik Moon belum sampai rupernyer...sorylah laling ek...
Amacam???leh jadi model rayer tak family aku ni...next year bolehlah panggil URTV intiview family aku plak...hehehe...
lagi possing...
"Sayang mintak maaf zahir & batin ye bang...."
Abah ngan menantu kesayangannyer...lagi sorang dah ke laut kot....
layan lagi ye....
4 dara dlm keluarga aku..sepatutnya 5...tapi hilang ntah kemana...dari kiri Adiktengah Maziah @ Azie, Mak tersayang Pn Zainab, Aku & Adik kecikku Moon

Sekian untuk pic Rayer pertama. Raya ke 2 dan seterusnya nanti aku tempek lagi ye... maklumlah...rayer sebulan...so, dalam sebulan ni entry aku tentang rayer jelah ye....

3 ulasan:

sue berkata...

Boleh..boleh..memang bleh jadi model..Semua pandai posing..hehehhee

Alin Marlini berkata...

sue : hehehehe..kena paksa...

Latika.Dot.Dot. berkata...

bestnye kaler oren. meriah betul.
lawa betul akak ye, anak dah 2, tapi maintain cun.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...