KAMU YANG SUKA SAYA

23 Ogos 2010

Rajinnya!!!!!





Untung ada anak dara sorang nie...masa ini belum posa lagi..memanglah rajin. Asyik tanya...

"Mama...bila kiter nak tido umah saujana ni?"
Mama jawab "Sabarlah baby (nama manja)..kiter nak tido kat maner?Mana ada tilam apatah lagi katil?Sabar ek..." Nasib baik baby paham.

Sapalah yang tak tergedik-gedik nak duduk umah sendirikan. Mesti tak sabar kan? Aku pun heran..selalunya aku ni jenis tak tahan tahap gaban...tapi kali ni leh tahan plak. Maybe sebab dah nak rayer...perkakas umah pun x semenggah manapun...tu yang kena tahan. Isyaallah...cukup tahun oklah kot...





Sambil menyapu sambil menyanyi...
Amboi!!sempat tunjuk peace ye...mop sampai berkilat...
Saper plak si kenit nih? Hah!!nilah mandor cilik....buat kerje!!!!

Anak bujang aku kejenye...mengekor atuk ngan Encik Suami pasang lampu ngan kipas. Suruh wat keje..asyik ngelat jek kejenye....nasiblah labu...takper....esok pepandailah aku training dia sidai kain...kikiki...

7 ulasan:

Nieza Ishak berkata...

rumah baru mesti syiokkk...
nieza nak beli umah area situ pk banyak kali ...

jauh dr opis ..huhuhu

eynda berkata...

Tengok anak dara tu teringat cemana la hannah besar nanti hehe...

Alin Marlini berkata...

nieza : jomlah...shida pun beli kat situ..senang nak cit cat...kikiki
k.eynda : hehehehe..pejam celik2..kejap jek besar...

sshida berkata...

alin: dah pindah ek...tunjuk le deco setiap sudut agar boleh bg idea heheh,,...beshhh nye udah pindah

nieza: ko tak yah pk lagikk...dekat ngn aku t pg keje aku boley tumpang wakakak...

Alin Marlini berkata...

shida..belum pindah sepenuhnya...masih byk kekurangan...maybe lps rayer kot..shida bl nak pindah??

sshida berkata...

insyaAllah plan mgu lps tp tak jd...kalu x de mgu dpn mgkn lps raya juga...malas nak pk da...hheheh

shida tak byk renovate cume kontraktor lembab tersalah pilih,..alin byk renovate ke??

Alin Marlini berkata...

shida: lin x tmbh apa2 pun..just buat ceiling plaster jek ngan kabinet..bajet ciputlah..nak beli sofa pun kena KIV dulu..sesamerlah kt pindah lepas rayer ek..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...