KAMU YANG SUKA SAYA

11 Ogos 2012

Riang Ria Kleenex Contest

Salam semua. Korang pernah buat rumah terbuka. Saya pernah tapi tidak secara besar-besaran. Alakadar jek. Jemput mana yang patut-patut jek.

Sebenarnya saya memang teringin nak buat Rumah Terbuka yang boleh menjemput anak-anak yatim dan fakir miskin. Memang saya miskin tapi rezeki yang ada haruslah dikongsi-kongsi. Apakan daya, faktor kewangan mengekang segalanya. InsyaAllah mungkin satu hari nanti.

Dah tiada duit..kenalah cari orang sponsor kan? Jom join RIANG RIA KLEENEX CONTEST.

Caranya mudah sekali.





Anda klik Sertai Sekarang..


Anda dikehendaki mengisi Kleenex, saya inginkan rumah terbuka kerana......................... Yang ni anda boleh tulis apa saja. Korang tulislah nak jemput ramai orang ke...nak jemput Alin Marlini ke...hehehehe.
Dan isi nama, kad pengenalan, no. telefon & email.

Dah menyertai. Senangkan! Korang nak join banyak kali tak apa. Janji bahagia.

Mana tahu, untung sabut timbul..untung batu tenggelam.

Grand Prize : Semestinya dapat sponsor buat rumah terbuka sebanyak RM5,500.00 paling awesome...Hotfm yang jadi hos. Pergh!!!!

Last date is 26 August 2012

Lain-lain hadiah..pi terjah RIANG RIA KLEENEX CONTEST

Selamat Maju Jaya!

9 ulasan:

syiela berkata...

hadiah sangat best.. kalau tenet sihat blh la nanti

lieyalatif berkata...

wahhh...murni sungguh niat tu...insyaallah moga ade rezeki...amin....

wahida berkata...

gud luck!!

pernah gak buat open house, tapi panggil mana yg rapat2 je la...takde la besar2an punya open house...

Nens Collection berkata...

terbaik la hadiah die..gud luck buat sis!

eynda berkata...

Good luck ;-)

Fakhruddin berkata...

macam best je..kena try ni..

SangRatoo berkata...

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin utk Lya sekeluarga ye..jaga diri baik² :)

-jue, ajib & aaron-

My Little Diary berkata...

huuuu bagus gak buat contest camni... :) peluang utk buat open house

aanie berkata...

waaa, syoknya contest ni.....

good luck kak alin...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...