KAMU YANG SUKA SAYA

17 Ogos 2012

Dari Blogspot ke Com

Salam semua para sahabat alam maya dan luar maya yang amat saya kasihi. Lagi sehari jek kita nak meraikan hari kebesaran umat islam. Terasa sayu dihati kerana Ramadhan bakal meninggalkan kita. Terasa masih belum cukup amalan. Moga-moga sempat menikmati Ramadhan akan datang pulak. Amin.

Beberapa hari yang lepas, entah mengapa tergerak di hati ini untuk bertukar ke wordpress. Sebenarnya bukan tahu sangat pun cuma saja gatal nak cuba-cuba.

Dahtu cuba tanya-tanya Ieyla Budak Purple camner nak bertukar wajah ni. Diapun suruh tanya Kak Ellen. Tanpa segan silu saya terus Kak Ellen ajarin saya. Nasib baik Kak Ellen baik. Mekasih Kak Ellen dan Ieyla. Budi kamu tidak bisa ku balas...hehehehehe.

Bila dah bertukar wajah. Saya konpius. Saya blur. Saya rasa lain macam. Menyesalkah? Mula-mula memang rasa menyesal sebab saya ni lembab sikit bab nak belajar benda baru ni. Saya rasa nak berpatah balik ke blogspot. Disebabkan itu jugak, blog saya tidak ber update berhari-hari. Tapi akhirnya saya serahkan pada Ieyla. Biarlah dia godek-godek.

Kalau awak-awak semua senang-senang, awak-awak semua tukarlah url saya yang lama tu ke url baru saya ek..

Jemput datang ke rumah baru saya :


3 ulasan:

mama maman aka yana berkata...

salam aidilfitri dr mama yana sekeluarga..:)

eni berkata...

selamat hariraya...maaf zahir batin alin....

ibu_Arifa berkata...

bagusnyer dah ber dot com. me ni teringin jgk nak tukar :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...