KAMU YANG SUKA SAYA

10 Ogos 2012

BAKAL PENGGANTI RAJA ULAR

Tak sangka, memang dia berani. Mak dia nak tengok pun tak lalu apatah lagi nak dililit-lilit kat leher.


Mama bangga dengan adik. Bagi se 1000 pun Mama lari jauh-jauh. Qayyum langsung tak geli. Sepanjang hari sibuk suruh tinggalkan duit sebab nak amik gambar ngan ular. Adakah Qayyum bakal Raja Ular? Hehehehe...

12 ulasan:

.: iEyLa :. berkata...

whoiissshh..jgn jadi raja ular budak encem..
kakak pon xberani kot..huhu

:: Mrs.Eady :: berkata...

geli la pulak.....

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

Kt mn nir. Beraninyeeeee... klau ila pun da cbut lari

Nens Collection berkata...

sy kalo tgk x geli..tp kalo lilit leher mcmtu mmg geli geleman la..hehe

comelnyer je die senyum cenggitu..hehe..;)

Mak Lagenda berkata...

Gud boy. mak dan anak2 pun tak de la nk geli ular nih tp my 'pokcik' mmg bangsa penggeli.

Kalo ada ular2 gini yg buat show, terpekik terlolong la dia larik jauh2. Abis semua irg pandang apsal ada laki yg bkn main geli, bini + anak2 bukan main ngekek2 gelak ketawa usik dia

norhidana berkata...

kalu dana comfirm takmo pegang...ngeri

noornazuha berkata...

Pengsan ooooo tengok ular, apatah lagi nak lilit mcm gitu.......nape shoutbox Alin tuh x le guna?

Kakzakie berkata...

Aduh Qayyum auntie pun geli macam mama. Tengok pun dah geli-geleman.

Boleh senyum maintain lagi huhu...

intanfirdaus247 berkata...

Amboi Qayyum...tak takut ke? auntie intan geli ooooooo tgk ular ..apatah lagi nak pegang

LYAfrina berkata...

owh..berani nyer dia...auntie geli laaa

Outbound di malang berkata...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

Chenta Eyfa Latieyfa berkata...

wahhhh tabik ar kat Qayyummm..brani btol...kot akk pun sama ar lin mmg paling tak suke ular dan paling takuttt..kot g zoo tak g tmpt ular...eeee geliii plus takuttt bangat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...