KAMU YANG SUKA SAYA

04 Mei 2012

Seberapa Pantas Kamu Berblogwalking Dalam 1/2 Jam?

Salam Jumaat semua. Harap murah rezeki semuanya. Jangan lupa tinggal jejak kamu ye untuk saya jejaki kembali.

Dalam sehari berapa banyak blog kamu jejak? 50? 100? Wow!banyaknya...

Saya?mmmmmmmm...tak menentu. Ikut ruang masa yang ada.

Semalam saya buat survey, dalam masa 1/2 jam....saya hanya mampu berblogwalking 37 buah blog jek. Saya jejak + baca + tinggal komen. Sikit kan? Itu ada masa yang saya ada.

 

10 ulasan:

Kakzakie berkata...

Kakak belum cek lagi tak tahu berapa banyak tapi kakak kalau berbw memang khayal... tak sedar.

♥SyilaSyira♥ berkata...

sangat tak menentu...sbb ikut masa..kdg2 sempat baca..tapi xsempat tinggal jejek..:-)

Myra Jay berkata...

Myra pun tak menentu jugak..
Tambah masa kerja ni kena sulam2 sikit jela..

miloais milo berkata...

tak penah check le plak
tapi ada kalanya - langsung tak sempat nak BW

fieda berkata...

tak tentu sbb line bb ni lembap sgt..

kasihredha berkata...

tak tentu...curi2 masa ditengah kesibukan...hihi

kakchik@ella berkata...

dah semakin jarang ber BW skrg ni Arlin. Kerja kat ofis ni, tak habis2 .. KC BW mana sempat jer skrg ni.

Mushdiqah elDrida berkata...

wah, bagus tuh mbak, berarti informasi dan ilmu yang didapat jga banyak :) salam kenal, salam blogger

munna berkata...

munna pun tak menetu ikut kelapangan masa yg ada je.... agaknga sehari 50 blog je yg munna terjah

Liza Razak berkata...

saya blogwalking ikut time...paling tinggi dalam 30 blog satu hari..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...