KAMU YANG SUKA SAYA

11 Mei 2012

Impian Mat Jenin


24 ulasan:

kakcik berkata...

InsyaAllah, kalau tak semua pun, satu dua mesti berjaya didapati asalkan ada usaha dan kesungguhan. :)

Cikpuan rara berkata...

semoga di perkenan dan dipermudah kan semuanya.neway cantik lukisan tu.

Kakzakie berkata...

Ada kalanya kena ada angan-angan juga Alin utk supaya ada target yg nak di gapai...

p/s: Rumah baru ye.. cantiklah:)

syiela berkata...

InsyaAllah akan tertunai nanti..

satu pun alhamdulillahkan :)

Nanie berkata...

Semoga semuanya dimakbulkan... Amin...

Fieza79 berkata...

byk nya wish list..hrp2 semua nya tercapai kan alin...jgn impian mat jenin..berusaha utk dapat kan..hehe..

Rozita berkata...

Semoga angan angan akan jadi kenyataan sis..Aminnn

nida husna berkata...

moga impian menjadi kenyataan hehehe

alin berkata...

cntiknye kak alin lukis.. <3
insyaAllah nnt dpt sume yg diimpikan ;)

Izan Ishak berkata...

cantiknya lukisan kak alin!

mudah2an impian akak akan jadi kenyataan semuanya ye.

munna berkata...

InsyaAllah jadi kenyataan nanti.... cantik drawing tu

~~zana@pb~~ berkata...

Hari2 akak berimpian mat jenin, belum juga berhasil..

noornazuha berkata...

impian saya nak ke Umrah n Haji tuh...hehehe

ieda berkata...

Doakan impian tuu jd kenyataan dik, mana tahu kan, kuasa allah, kita doa aje :-):-)

ieda berkata...

Doakan impian tuu jd kenyataan dik, mana tahu kan, kuasa allah, kita doa aje :-):-)

Myra Jay berkata...

Impian semua orang jugak..

InsyaAllah mudah-mudahan tercapai impian, yg penting usaha kena lebih :)

Kamsiah berkata...

salam
semoga salah satunya akan menjadi realiti..insya Allah

Zareene Saifuddin berkata...

insyaAllah alin, jikalau tidak semua, pasti salah satu darinya akan menjadi kenyataan.. Amin...

adarnadzmie berkata...

insyaallah alin anganmu menjadi kenyataan...:)aminnn

eni berkata...

insyaallah alin....kak eni doa kan alin dpt semua tu or part of it pun ok kan...

Qaseeh Tolia berkata...

Tu sapa yg lukis..Mama ke qayyum? apapun kena giat tabungan ni Lin..

wahida berkata...

byknya wishlist....tak pe, slow2..insyaAllah akan tercapai jugak satu hari nnt...

kalau aku, dah dpt bukak bisnes tu pun dah puas hati sgt, sbb bila kita berbisnes, kita boleh capai impian kita tu satu persatu bila dah berjaya dlm bisnes...

harap yg terbaik utk ko...

Nens Collection berkata...

semoga impian akan terlaksana..aminn

cik AngguR berkata...

USAHA ASAS KEJAYAAN ~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...