KAMU YANG SUKA SAYA

27 April 2012

Tak pernah puas

Salam Jumaat. Semoga sahabat-sahabat yang paling saya kasihi dilimpahi kerahmatan Jumaat. Semoga murah rezeki kalian hari ini. Amin.

Terima kasih juga buat sahabat-sahabat ini yang selalu mendoakan terbaik buat anak saya QAYYUM. Hanya Allah yang dapat membalas jasa kalian.
 
Semalam sewaktu saya berblogwalking, terlihat header blog yang menggamit perasaan teruja saya. Sempoi dan sedap mata memandang walaupun bukan gambar tuan rumah.
 
Nilah header yang saya jumpa. Dan tuan rumah dikenali ZILLA

Nak dipendekkan ceriter...saya nak tukar header baru tapi saya nak edit-edit tak berapa nak reti. Header lama saya ni pun dihadiahkan teman alam maya saya jugak NAJWA. Seorang doktor yang pandai macam-macam. Awesome sungguh doktor comel ni.

Nak tempah design blog ni macam mahal plak...lebih mahal dari income nuffnang saya yang dah bertahun dah bergerak-gerak tu.

Saya jadi malu plak nak suruh buat lagik...hehehehehehe...dah bagi peha nak betis plak...(^__^) Tapi kalau nak tolong buatkan sekali lagi berkali-kali...beribu kali saya suka.

Ada sesiapa nak tolong? (^__^)

Alin Marlini : Malam ni nak bertolak ke Jeniang + Padang Besar.



2 ulasan:

kakchik@ella berkata...

KC pun tak pandai buat header.

:: Mrs.Eady :: berkata...

waahh...syahdu nyer header tuu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...