KAMU YANG SUKA SAYA

06 April 2012

Sebelum & Selepas T__T

Minggu yang sibuk.....

Sebelum....

selepas...

Tapi sila percaya...clear untuk beberapa minit jek...
Nanti ada jek yang dengki ngan meja saya ni...
(^__^)

10 ulasan:

mama maman aka yana berkata...

cantik dah tmpt keja dia.. kalu tmpt keja mama.. takde ruang/masa nak kemas.. berlambak2 je keja atau kertas2.. hehehe.. busy atau pemalas eks.. hahaha

Liza Razak berkata...

biasalah tuh sis...sama jugak mcm kat rumah..bila kemas sekejap je dah bersepah balik..hehe

SYANI berkata...

Keje pejabat loyer yer....

wahida berkata...

dah clear, baru rasa best nak sambung balik keje kan...hehe...

kakcik berkata...

Di pejabat kakcik sekarang, dah tak boleh nak letak gambar ke rantai kunci ke atau apa-apa yang tak berkaitan dengan kerja. Semuanya gara2 5S.

kasihredha berkata...

meja akak tak pernah clear mcm tu alin...tak sanggup akak nak ambik gambar...takut ada yg fengsan :)


psssttttt....banyaknya keychain bergantungan

Ati Masrif berkata...

basarnya meja..
puas nak mengemas ..hik3

adarnadzmie berkata...

hehe... sama la kita...:)

:: Riri-Fatieha ::~ berkata...

wah... bnyknye key chain... dan luas betul workstation akak ni... siap ada bear lagi tu...

afzan berkata...

itu dah pasti. benda kemas-kemas ni tak tahan lama

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...