KAMU YANG SUKA SAYA

16 April 2012

Perkhidmatan Anda Ditamatkan :)

Orang lain nak bersalin, saya pulak yang over seram sejuk...

Dan bila-bila masa sahaja perkhidmatan anda sebagai penghibur kami akan tamat...keekekekeke...

Jangan mare ye Danial..Mamalong tetap sayangkan baby walaupun ada baby baru.....

11 ulasan:

kakcik berkata...

Alaaa... kesian Danial...

afzan berkata...

kesian danial. lepas ni mesti dia try seek ttention dgn cara lain plak

aanie berkata...

wah, nak ada baby baru.....
best cium bau baby...

Chenta Eyfa Najibrz berkata...

da nak bersalin ke adik lin

LYAfrina berkata...

huhuhu.. xpela danial..nnti jd pghibur baby baru lak yer

kak ina kl berkata...

ada baby lagi danial suka kot..wah rajin ek gi photoshoot tu..gambar pun cantik

whitecappuccino berkata...

sian dia..

Hanis Azla berkata...

wah.. bestnya nak ada baby baru dalam family.. tp off course danial setiasa di hati juga kan..

Azian Elias berkata...

nak dapat family member baru ye.. congratulation.

*SiRibenMerah berkata...

sian dia.. mcm nama abes madu sepah dibuang ekekekekeke.. siannnnn~

Izan Ishak berkata...

alahai... kesian pulak tgk abg danial ni.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...