KAMU YANG SUKA SAYA

02 April 2012

April

Assalamualaikum.....

Hari ini 2 April 2012. Sekejap jek dah bulan 4...Saya suka bulan April...:)

Hari ini..Qayyum terpaksa bertukar van sekolah. Dah tak naik van Cik Lin lagik....sedih sebenarnya sebab Cik Lin selalu memahami keadaan Qayyum. Tapi takpelah...Cik Lin dah tak sayang Qayyum lagi dah dapat keje lain dan Cik Lin dah tak boleh lari-lari keluar lagi...T___T

Hari ini..Qayyum naik ngan pakcik plak. Nenek dah pesan ngan pakcik supaya tengok-tengokkan Qayyum. Mama pun dah pesan kat Qayyum supaya lebih berhati-hati. Jangan lasak-lasak sebab keadaan tidak mengizinkan adik Qayyum lasak-lasak.

April ini jugak bermacam-macam peristiwa manis berlaku.

April ini juga temujanji Qayyum di PPUM :)

Semoga April ini lebih manis buat kita semua (^__^)

22 ulasan:

Aida Omar berkata...

sis sangat cantik ^^ Qayyum kenape sis?

.: iEyLa :. berkata...

macam same je plak post kite ari ni kak...
hopefully camtu la..April yg kite suke.. :)

~najwa~ berkata...

hope everything goes well ;)

kakcik berkata...

InsyaAllah. Semoga April dan seterunya membawa bersama kemanisan yang berterusan. :)

Kakzakie berkata...

Moga April menjanjikan yg baik-baik buat semua...

wahida berkata...

yg penting 11/4 cuti!! yahuuuu!!

nida husna berkata...

mak cantik anak ensem :)

..::SangRatoo::.. berkata...

Qayyum ada appointment apa di PPUM? harap dipermudahkan segala urusan.amin :)

afzan berkata...

april? another reason not being younger. adeh!

Chenta Eyfa Najibrz berkata...

So sweet..April.Moga baik2 cayunk ea lin

PinKy MoMMa berkata...

moga april datang membawa seribu kemanisan pada kita semua..semanis baju mamanyer huhu..cantik la baju itu ;)

Alin Marlini berkata...

Aida : panjang story morynye..kalau rajin pi label FIRHAN QAYYUM.

Alin Marlini berkata...

Ieyla : tak sabarkan???

Alin Marlini berkata...

Najwa : insyaAllah

Alin Marlini berkata...

Kak Chik : insyaAllah kakchik :)

Alin Marlini berkata...

Kak Zakie : mudah-mudahan

Alin Marlini berkata...

wahida : yup..tak sabar..nak tido

Alin Marlini berkata...

nida : 10Q

Alin Marlini berkata...

Ratoo : appoinment kaki dia

Alin Marlini berkata...

afzan : hehehehe

Alin Marlini berkata...

kak effa : mudahan

Alin Marlini berkata...

pinky momma : mekacih..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...