KAMU YANG SUKA SAYA

23 Mac 2012

New Design for Apam :)

Saja nak tayang design baru untuk Apam Comel keluaran LITTLE VOICES CUP & CAKES

Apam Bee :)
Apam Lady Bug :)
Apam Agry Bird Blue :) terlebih angin tu psl lubang-lubang daaa...

Ini adalah kali kedua tempahan dari luar kawasan Sg Buloh. Tempahan dari Rose Salha dari Johor Baru. 

16 ulasan:

ibh berkata...

Alaaa comeinya...Byk order Alin?..Hope biz terus maju ya. (^_^)

Rose Khadijah berkata...

waauuuwwwiii...rajinnyer..
ladybugs tu cantekkk r..

miloais milo berkata...

comel2 nya.....

beb - KL boleh ker buat delivery???

ratusiput berkata...

salute kat alin sbb berani nk buat apam design gini...ratu tgk pun dah tau sakit pinggang nk membuatnya.ehehe...tp cantik..

M@W@R Q@SeH berkata...

mcm2 design bleh buat ekk...budak2 mesti suka ni...sy x lalu nk mkn...hehee

.: iEyLa :. berkata...

uwaaa...takot rse nk masuk mulut...
mata tu duk memandang je kt mulut nih..hikhik

adarnadzmie berkata...

kasi la resepi nak buat apam comel2 ni alin..:)..geram akak tgknyer...

ziana berkata...

Mak aii jauhnyer org order Lin, ni mesti tak lama lagi Brunei, Singapore and Thailand nih..Eh lupa Bandung jugakkk... nanti akak email mu akak jumpa sapa..gosipping jer kerjanyer..tak best dengarnyer... :((

noornazuha berkata...

Alamak, lapar la plak bila tengok Apam2 tuh

kasihredha berkata...

cantikkk nya
wrna pun menarik

hani@debumelukut berkata...

Cantik nya..kalau dekat akak pun nak tempah..

whitecappuccino berkata...

cantiknya design apam ni..memang kreatifla!

norh berkata...

cute!!

afzan berkata...

Apam pun dah banyak bentuk eh skang ni?

Chenta Eyfa Najibrz berkata...

wah gud2 lin..Moga trus sukses dlm biznez nih..Keep it up okeh.caiyokk

Azma Asis berkata...

wah comey2..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...