KAMU YANG SUKA SAYA

08 Mac 2012

Adnan Sempit 2 memang best!!!

Weekend yang lalu, adik tengah saya dapat tiket free. Jadi dengan kadar segera..kami ke Jaya Jusco Kepong sebab di situ TGV paling dekat.Kami pergi  7 orang. Saya, Adik Tengah, Adik Bongsu, Balqis, Qayyum, Danish & Danial. Encik Suami datang kemudian sebab ada keje lain.

Kami tengok citer Adnan Sempit 2..

 Gambar wajib :)
 
 Buah Hati Pengarang Jantung Saya (~_~)

Wayang start 3.55 ptg. Ada masa 1 jam lagi. Kami carik tempat makan dulu. Pusing punya pusing..kami decide makan kat Kenny Rogers sebab nak kejar masa.
 
1st time makan Kenny Rogers..nasiblah deme..dapat mak kedekut..hik!hik!
Budak yang mula-mula jual mahal yang lastly kelaparan :)
Manjer Mamalong...Khalish Danish :)
Notty Boy Mamalong..Khalif Danial...seminggu lepas mak jaga..haru biru rumah nenek..bila dia dah balik rindu plak suara kecik dia tu...
Sweet heart Mama (~_~)
Gugurls only :)
Jemput makan :)

Terima kasih pada penaja tiket.

Review tentang citer ni memang superb! Sangat kelakar!Cuma ending jek tak ngam sebab dornag ni tak kahwin-kahwin gak..

pstttt : Jawapan WW semalam ialah tali kasut. Cantikkan...




12 ulasan:

.: iEyLa :. berkata...

waaahhh...rasenye lebih berminat ngn review kenny rogers kot..hikhik

wahida berkata...

ramai ckp best, nnt nak gi tgk jugak la...

Nesa Wazir berkata...

nice photos la kak!

nesa pn blum pnh gi kenny rogers :P

Azian Elias berkata...

ramai yang kata sedap gila cerita ni.. akak pun dah lama tak ke wayang..

Amyra Azhar berkata...

ramai kata adnan sempit 2 klakar! hehe kenny tu sedap woo T_T

Liza Razak berkata...

teringin nk tgk adnan sempit 2..kena tggu weekend br leh tgk :)

Hanis Azla berkata...

ramai juga yg kata filem ni best.. ntah bila nak pergi tgk.. bestnya keluar ramai mcm tu.. tgk gambar pun dah nmpk meriah..

kakchik@ella berkata...

KC pun da tgk Arlin. Satu panggung ketawa berdekah2.

POSH76 berkata...

ramai review kata bess...tengok KR tetiba tingin...bessnyer dpt tiket free!!!

Ayie Abas berkata...

ermmm dua kali ganda best nih...mata tgok movie lepas tu perut pula isi makanan sedap. :D

Cik Ina Do Do Cheng berkata...

alah cik ina tak berkesempatan lagi nak tengok cite tu . hari tu anak dah tengok, dia pun kata cite tu best lagi dari adnan sempit 1. anak-anak ko dah besau-besau ye.

Chenta Eyfa Najibrz berkata...

Lom tgok lagi ar..hehe..da tahu sure best nyeww Shaeizy Sam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...