KAMU YANG SUKA SAYA

09 Februari 2012

Tuan Rumah Tak Sihat

Salam semua....maaf 2-3 hari tak membuka..tak mengskodeng..tak berblogwalking..tuan rumah tak sihat. Habis jek kenduri ahad lepas terus tumbang. Nasib baik ada adik-adik dan anak buah yang rajin menolong. Dan yang paling rajin..Encik Suamilah......

Demam + batuk + selsema. 3 serangkai sekali. Harap-harap minggu nie cepat sembuh sebab tak sukalah batuk lama-lama. Dan tak sabar dah menjenguk kamu-kamu semua. 


14 ulasan:

POSH76 berkata...

doakan u cepat sembuh yer...i baru jer kena last month....

kakchik@ella berkata...

cepat sihat ye arlin. Sori haritu KC tak sempat nak dtg sbb balik dari jumpa kwn udah terlalu lewat. Lain kali kita jumpa ye arlin.

~~zAnAfAhMi~~ berkata...

Makan ubat ye Alin, akak pun baru lepas demam 3 hari CNY hari tu. Skrg ni anak pulak batuk n selsema.

.: iEyLa :. berkata...

rindunye kat kakak saye sorang nih.. :)
get well soon kak..

eni osman berkata...

oh patut pun...duk tunggu entri pasal kenduri hari tu...moga cepat ssembuh ye alin..

adarnadzmie berkata...

ala sian alin...moga cepat semboh yer...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

jgn lupa makan ubat ye kak.. hope cepat sembuh k :)

Zareene Saifuddin berkata...

get well soon, alin... sorry ye hari tu tak dapat datang sebab husband zareene tak larat nak drive ke sg. buluh... coz travel kami dari muar-melaka-melawati... next time ye alin.. insyaAllah..

Rozita berkata...

semoga cepat sembuh ye

noornazuha berkata...

semoga cepat elok...skang mmg musim demam and sakit2 badan, cuaca x menentu

Chenta Eyfa Najibrz berkata...

la ye ke lin...cian nyeww..moga cepat sembuh ek

dela berkata...

moga alin cepat sembuh!

mamaNoriz berkata...

mkn ubat betul2 tau...

semoga cepat sembuh

Liza Razak berkata...

semoga sis cepat sembuh ye...take care tau :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...