KAMU YANG SUKA SAYA

03 Februari 2012

Jemput Datang ye :)

Salam semua. Hari ni dah jumaat. Nanti cuti 4 hari..seronoknya..

Dikesempatan ini saya ingin menjemput anda ke Majlis Doa Selamat (housewarming) & Majlis Harijadi Balqis & Qayyum. Dorang ni asyik merengek jek bila nak potong kek. Dah alang-alang buat kenduri..saya buat sekali majlis dorang berdua tu.

Tarikh/Hari : 5.2.2012 (Ahad)

Masa : 1-7 petang

Alamat : No. 20, Jalan Bidara 3, Saujana Utama 3, 47000 Sungai Buloh, Selangor Darul Ehsan.

Sudi-sudikan yer.

25 ulasan:

POSH76 berkata...

wow mesti meriah ni....

Errah berkata...

jauhnye..anyway..happy birthday kat balqis dan qayyum

kakchik@ella berkata...

Arlin, Thnks invite. KC dah copy alamat dan fon no. Arlin. Insyallah.

noornazuha berkata...

ooo beshnye Alin..hehe..cuti panjang kan...

kakcik berkata...

Macam teringin nak pergi, tapi segan! :)

ratusiput berkata...

ooo housewarming ye...best tu.takpe utk anak2...janji dorang happy kite pun lg happy sama.ratu doakan dr kejauhan ye... :)

Ati Masrif berkata...

salam alin,

wow..mcm langkah kanan saje
hampir sebulan tak online masuk2
dah ada jemputan

kebetulan ahad ni plan nk ke sg.buloh
insyaAllah kalau jadi bolehlah singgah. TQ :)

::NureeN:: berkata...

sure meriah kan.. klau dekat nureen sampai dh hehehe...

salam kenal :)

Zareene Saifuddin berkata...

Alin, terima kasih jemput.. insyaallah kalo takde aral yang melintang, zareene & family will be there...

Zareene Saifuddin berkata...

Alin, terima kasih jemput.. insyaallah kalo takde aral yang melintang, zareene & family will be there...

eqbalzack berkata...

insyaallah. Abg eq doakan perjalanan majlis nanti meriah dan diberkati.

p/s: kak chik ella datang ek? nak sangat jumpa dia...hehe

aanie berkata...

nanti jgn lupa update cite majlis tu ye...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

alamak.. jauh la pulak.. kalau dekat dh datng kut :)

ZAMRAATUL berkata...

balqis nd qayumm 5.2 ME PUN 5.2

cik panadol berkata...

moga majlis berjalan dgn lancar kak.... :)

ADEEYA berkata...

Wahh bestnyeee !:D

bdk johor berkata...

macam best jer!! nak join! Hehe..

eni osman berkata...

salam alin...terimakasih...sorry tak dpt dtg...kat penang pun ada kenduri...insyallah next time key...hope semua berjln lancar...salam maulidur rasul...xoxo...

Pondok Usang berkata...

wahh.. mcm2 majlis.. Salam Maulidur Rasul.. =)

ieda berkata...

terima kasih dik kerana mengundang
tapi x leh lah sbb jauh ...
semoga semua berjalan lancar dan meriah ;)

ibunaznoy berkata...

bestnya..tp majlis dh lps br tau,kalo x blh la dtg,hehe..SU3 xjauh mana dr sini..

adarnadzmie berkata...

semoga semuanya berjalan lancar...mesti syok 2 berdik tu dpt potong kek...hehe

Chenta Eyfa Najibrz berkata...

Besttt..shanteeeqqqq sgt umah lin

dela berkata...

hepy besday

Azian Elias berkata...

Sorry sangat ye Alin.. Akak dalam flight masa awak sedang berrhouse warwing tu..Anyway tq for the invitation.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...