KAMU YANG SUKA SAYA

27 Februari 2012

Dinner lagik @ Bandar D'Jakarta

Dinner malam kedua...

Malam ni baru Big Bos No. 1 sampai. Semua tertib. Tak boleh huha..huha..sangat. Ngeh!Ngeh!

 Bincang-bincang nak makan apa plak malam ni..
Inilah Big Bos No. 1 kami..dan saya merangkap Tukang Jaga dia kat opis...
Si Tukang Penjaga Bos :)
 
 
18 Februari tu befday Big Bos No. 2 kami:) kat situ boleh request nyanyi lagu befday then dorang akan bagi bunga api. Memang syok..
Tengok! Bos sedang terkejut..memang dia takmo...tapi kami suprisekan dia dengan harapan esok boleh belanjer kain sorang sepasang...kekekekekeke..itu auta okay..
Yey! Our hero di request nyanyi lagu "Antara Anyer & Jakarta"
Inilah department saya :) Kecil tapi meriah...

* Untuk pengetahuan bahawa gambar-gambar yang saya blankkan itu adalah demi menjaga kepentingan peribadi. Mereka adalah tetamu-tetamu VVVIP yang mengikut kami berlibur.


6 ulasan:

Zareene Saifuddin berkata...

wah..seronoknya alin... berkompeni trip ke Jakarta.... u surely enjoy your trip there do you? have fun, darl..

munna berkata...

tu yg best kecil tapi meriah....

Ati Masrif berkata...

salam alin,

masih di jakarta ke..
seronoknya :)

eni osman berkata...

bestnya alin...enjoy yourself...sopping byk2....peluang yg ada usah dipersiakan...hehe...:)

steffany daph berkata...

weii.. syok nyerr :D makan2 serombongan. siap ada menyanyi lagi tu.

Liza Razak berkata...

bestnye!! teringin jugak nk pegi nanti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...