KAMU YANG SUKA SAYA

26 Januari 2012

Meja Kecil Untuk Dapur Kecilku :)

Memang dah lama niat dihati nak meja kecil tu. Setiap kali pergi Ikea..asyik berkira-kira nak beli ke taknak. Sebab time pergi tu belum ada keperluan..jadi kena abaikan. 

Last week pergi Ikea yang keberapa puluh kali..akhirnya meja kecil itu jadi milik dapur kecil saya. Suka? Suka sangat (^__^)

Cuti Raya Cina menjadi agenda mengemas + tidoooo....
 Tukang rasmi kenalah budak kecik jugakkan...

Sebelum letak meja kecil tu..saya sumbat peti ais + mesin basuh. Nampak sempit (taklah sangat pon). Jadi..merengek ngan Encik Suami..letak peti ais dalam bilik baking saya. Sumbat mesin basuh gak. Senang citer.

Tujuan meja kecil dibeli adalah sebab tak mahu aka kedekut nak letak makanan kat meja depan. Bersepah. Tak suka. Jadi..lepas masak..lauk pauk letak atas meja kecil dan 2 orang kecik boleh makan kat situ dengan aman tanpa dengar bebelan mak dorang.

Tajuk : Meja Kecik @ Muddus
Tempat Beli : IKEA
Harga : RM199

21 ulasan:

rATu kEBaYA berkata...

alahai... dah terbekenan jugaklah..

Anne berkata...

comey meja tu :) budak dua orang tu pun lawa jugak.

.: iEyLa :. berkata...

alolo..memng comey..
pasni rjn la mama die masak meggi tuk budak 2 org nih..hihi

POSH76 berkata...

cantek meja ni

Misyahzniirf Alid berkata...

cute ler mula ler kita plan nk letak rumah kita lakkk ...cari meja kecil

- dieyana - berkata...

syioknye ada meja kecik ikea! tapi rumah dieyana dh tk leh masuk dah..rumah kecik, dpur pun kecik..segala2 nye kecik..kihkhik...

(berkenan yang lapik merah tu...dh nmpk kat ikea thun lepas, agak2 masih ada lg tak kat ikea..lama sungguh tk ikea, kena g terjah ni! hehhe)

adarnadzmie berkata...

cutenya meja tu..boleh tumpang mkn kat situ jugak..haha

Ibulala berkata...

Kiut miut je.
Salam kenal..

munna berkata...

camel je meja tu.... model pun nampak gembira makan mee maggi ke tu?

ibh berkata...

Suka...yg kecik2 tu comei. hehehe

kasihredha berkata...

cantik arr...simple je.

Kakzakie berkata...

Oklah juga Alin... praktikal juga... jadi dua anak tu bolehlah dia makan kat meja yg cute...

eni osman berkata...

mmg cute....syg kat penang tak dak ikea...bijak menabung bijak membeli...hehe..klik2....:)

ieda berkata...

cantik ..
simple je kan dik
hurmm akak punn dah teringin nie .. tapi tulah nak beli di IKEA huhu juahh , simpan anggan2 je lahh dulu ;)

HeNRieTTa JoSe berkata...

smple...tp menarik...i

Chenta Eyfa Najibrz berkata...

Lin tak kan 2 jek kot..nanti ada 3..hehehe

Zareene Saifuddin berkata...

alamak aiii... terbekenan la pulak alin... meja ni kalo x digunakan leh lipat tak?

Zareene Saifuddin berkata...

alamak aiii... terbekenan la pulak alin... meja ni kalo x digunakan leh lipat tak?

Alin Marlini berkata...

Ratu : sila beli okey..hehehe

Anne : hehehe..

Ieyla : maggi jelah la..

Posh : :)

Misyah : sila carik :)

Dieyana : dapur akak pun kecik..tu kena beli meja kecik..hehehe. Lapik merah tu ada lagi kat Ikea..last week pegi..

Alin Marlini berkata...

Kak Normi : boleh jek nak tmpang makan..tumpang tido pun boleh

Ibu Lala : thanks

Munna : maggi sedap

ibh : :)

Kak Kasih : simple tu yg penting

Kak Eni : mehlah turun KL

Kak Zakie : mmg praktikel

Kak ieda : meh turun Kl

Kak Effa : kekeekeke..3 campur babah

Zareene : mmg meja ni blh lipat..jimat space

Izan Ishak berkata...

kak alin...comellah meja ni. tapi nak pegi ikea jauh sgtlah pulak...

suka je anakanda berdua tu jadi model mamanya ye... hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...