KAMU YANG SUKA SAYA

16 Januari 2012

Apam Agry Bird (^__^)

Satu petang yang tenang..mood mencuba kembali..

Resepi bukan banyak ko kumpul..buatnye idak...

Try buat Apam Polka Dot :) Jom!

Request dari customer. Adohyaiii!!Naya mak..kalau lukis kat kertas lukisan memang terror..tapi bab lukih kat apam ni..semput makcik.

Nasib baik ada pembantu yang memang terror bab design-design. Bertambah mudah kerja saya.

Terima kasihlah BIL saya, Firuz dan adik kecik saya yang rajin turun padang membantu saya yang memang tak cukup tangan.



24 ulasan:

Aishah Jahirah berkata...

1st time tgk apam angry bird..sesuai utk budak2kan...xbudak mcm saya pun suka tgk...hehee

Rozita berkata...

Comeiinya kuih apam angry bird tu. Tapi rasanya tak sanggup nak buat, sebab tangan tak seni nak lukis lukis nih !

atuk berkata...

Assalamualaikum Alin

cantik nyerrrrrrr

Norasikin berkata...

Kalau saya, memang tak sanggup la nak lukis satu2. Rela masuk dalam acuan besar, lukis besar2 terus

.: iEyLa :. berkata...

wahhh...kretif sungguh..
cantik la apam tu kak..
rse mesti best nih..hihi

noornazuha berkata...

cutenyeee Apam tuh..nampak sedap..!

miloais milo berkata...

comelnya.... kalo dah rupa tu cantiknya... nak makan pun sayang kekdahnya!

mummy_ayu berkata...

comel sgt..
leh tak kalu Ayu nak order??
untuk bulan 2 nie..buzzday Ian kat tadika dia..

Cikpuan rara berkata...

ya ALlah hebat nya.

eB ezrin berkata...

terornyer. nk order bleh? :)

Dalila Hamid berkata...

wah kreatif!.... cantik menarik!

ieda berkata...

ya tuhannn
pandai dan rajin BIL malin ..
teruja akak
tangan dia kreatif betul erkk
jadi dah apam engry bird tuu ;)

Dalila Hamid berkata...

dela tag alin :)
http://ceriteradalila.blogspot.com/2012/01/ga-pertama-sicantik-siezuka.html

kasihredha berkata...

budak2 sure suka
wahhh rajinnya yg membantu

munna berkata...

wah...comelnya.... mmg kena berseni ni...

whitecappuccino berkata...

jenuh jugak nak decorate/likis angry bird kat apam comel ni

saffiya_aleesya @ echa berkata...

pandai ar BIL lukis angry bird tu..tabik spring arr memang terbaekkk

saffiya_aleesya @ echa berkata...

singgah sini dan follow awak ;-)

❤ eyeme ❤ berkata...

uih kak..nampak mcm sedap je apam ni...kalau bg adik ni, mau main baling2 je apam ni..hihi

Izan Ishak berkata...

cantiknya kak... kreatif betul! nak makan pun rasa sayang je.

Liza Razak berkata...

comelnyer apam angry bird ni..suka tengok !! :)

Zamani berkata...

terbaik ar~ sblm ni pnh tgk apam lady bird je.. comel giler!

Zamani berkata...

terbaik ar~ sblm ni pnh tgk apam lady bird je.. comel giler!

Liyana Z berkata...

Wah. Pandainya lukis!! !st time tengok..aduh kagum gila!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...