KAMU YANG SUKA SAYA

30 Disember 2011

Naik Feri

Entri terakhir kami di Penang :)

Alhamdulillah..tercapai hasrat Firhan Qayyum nak naik feri + kereta. Last Qayyum ke Penang, masa umur setahun. 

Dan memang itu tujuan kami singgah ke Penang. Masa masuk pulau kami ikut jambatan. Nak bagi Qayyum rasa ikut 2 laluan.
Jalan masuk ke feri. Teringat 5-6 tahun lepas. Kami jadi rabun jalan. Tak nampak jalan keluar dari Penang. Tapi sekarang dengan adanya GPS..perjalanan jadi mudah.

Teruja dalam feri terus jadi takut nak tengok laut.

Balqis steady jek...


Sweet Charity Saya :) Terima kasih atas tanggungan segala perbelanjaan. Nanti gaji saya banjer plak :)

Tercapai hasrat encem boy saya ni nak naik feri dengan kereta..tapi takut nak tengok laut...

Tidak puas sebenarnya persinggahan kami ke Penang. Tak makan laksa Penang. Tak makan pasemboq. Tak singgah Batu Feringgi. Lainkali ada rezeki kami ke sini lagi.

Pulang dari Penang kami ke negeri sebelah plak. Tunggu entri seterusnya.

Alin Marlini : Alamak! ada orang tanya camner saya pakai shawl gitu...hehehehehe..dah tahap selekeh giler tu..dulu Zareene yang rajin tanya. Dan sekarang Eb Ezrin..bukan tak mahu buat tutorial..malu..sebab pakai cincai jek...tapi demi tidak melukakan hati mereka..insyallah..saya akan buat tutorial..hehehehe..

7 ulasan:

miloais milo berkata...

dah bertahun2 tak naik feri
sejak ada jambatan tu...

rindu lah nak naik feri ke pulau pinang...

Cikpuan rara berkata...

wahhh besh nya.kdg2 rasa teringin nk naik feri lagik.tp takut.

Azian Elias berkata...

masa duk belajar di maktab MTC dulu every early morning akka dah naik ferry.. Kalau hujan lebat, memang akak takut.. takut terbalik..hee

Dalila Hamid berkata...

tak pa... nnti boleh jalan lagi... cuti2 malaysia kan banyak.... hhee..

cik AngguR berkata...

syiok nya jalan jalan

Rozita berkata...

Happy new year alin

Pondok Usang berkata...

rindunya pada ombak itu...
selamat tahun baru buat puan dan sekeluarga..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...