KAMU YANG SUKA SAYA

03 November 2011

Biskut Sedap (^_^)

Assalamualaikum...Salam Khamis...breakfast apa pagi ni? Nasi Lemak? Roti Canai? Nasi Goreng? Biskut Kering?

Citer pasal biskut ni..korang suker makan biskut tak? Ya1 Ampun...Firhan Qayyum memang antu biskut. Tapi biskut kegemaran dia..biskut lemak jek. Cecah ngan air Milo. Nyum..Nyum..Delicious!

Anak dara saya pulak..suka biskut berinti/berkrim..cam Oreo.

Saya pulak paling suka biskut yang memang dari zaman kecik-kecik lagi..kalau dulu 2-3 bulan sekali baru boleh makan biskut nie...maklumlah dulukan 'asal susah'...kena tunggu abah pi kedai runcit beli barang dapur..baru boleh pow..tupun beli singgit jek...kongsi 3 beradik...huhuhuhu...bersyukur dengan kehidupan sekarang. Walaupun tidak mewah tapi alakadar yang membahagiakan.

2 biskut lemak berkrim kegemaran saya. Biskut Coklat & Biskut Waffle (main bedal jek nama biskut ni)..

Kalau cecah ngan air Milo....perghh!!!!terangkat....tapi tak boleh amal selalu...nanti penyakit 3 serangkai datang...

Alin Marlini : cer citer biskut kegemaran korang plak!

26 ulasan:

abah khalisha berkata...

sedap tu cicah ngan ngan nescafe panas

Izan Ishak berkata...

mmg biskut zaman kanak2 ni. dah jadi mak budak pun masih layan lagi biskut2 nih.

kalau anak2 izan biskut feveret skrg nih chipsmore... biskut gula, biskut marie. makan camtu je.

Ya ALya berkata...

klu akak nak tahu biskut2 tu la ya beli untuk budak2 pra sekolah ya.....suka dorang makan....ya semua biskut ya baham...hehehhe....

sama2 la ya,time kecik2 dulu memang susah gak kehidupan,tapi sekarang bila semua adik beradik dah besar,alhamdulillah murah rezeki....

eni osman berkata...

biskut yg kak eni suka yg no2 tu...mmg dulu dulu ayah kita beli yg timbang kati punya ...alin ingat dak ada satu yg comel atas dia ada jambul gula yg kaler2 tu..stgh org panggil biskut asam jawa ka asam kumbang entah...he he...

.: iEyLa :. berkata...

biskut yg kecik2 petak tu..hikhik

iza berkata...

Assalam..
Dah lama tak makan biskut tu...
Skrg ni biskut macam2 jenis...serba baru..

KSWSK berkata...

terkenang zaman sek dl..biskut mayat cicah teh o

atuk berkata...

Assalamualaikum Alin

saya suka biskut 'mayat'...kalau makan macam tu ajer...kerass..kena cicah dgn kopi panas...puhhhhh...he he

Wassalam

adarnadzmie berkata...

suka makan biskut ngan air kopi..sedapppnya...

BeaN MorENo berkata...

biskut yang last tu memang feberet beb

Zareene Saifuddin berkata...

zareene time kecik2 pon suka makan biskut coklat cam alin tu... sedapnye kan... pastu biskut butang tu.. tau x camne? ala... biskut dia oval pstu kat atas dia ada icing keras yang kuning/ijau/pink tu...

miloais berkata...

iols suker makan biskut
peberet iols - biskut marrie yg original

masa study dulu - sekilo biskut marrie tu - habis seminggu dua aje..

makdara TERdiva berkata...

MDT suka biskut chipsmore..
kejap ada kejap takde.. :D

izzana berkata...

aespnyw biakut tu lme dh tk makn

ibh berkata...

Hehehhehee..biskut beli pakai timbang kilo kan..Memang sedap pun...

Nieza Ishak berkata...

ktrg beskut mmg kurang, mmg banyak layan roti jerk alin

Pia berkata...

"byk nostalgia masa kecik..biskut mayat pun ada....ada lagi ker zmn skrg ni ...skrg ni byk timbul biskut2 baru di pasaran.."

w@ntutt berkata...

sayee sukee beskot merry :D

Yan berkata...

Alinnnn,

u sama macam i.. akak sukaaa sangat biscuit. macam2 jenis esp yang jual kat kg2 tu.

cik panadol berkata...

biskut lambak gini kadang2 lagi sedap dan jimat dr beli biskut2 biasa tu kan...

munna berkata...

biskut waffle tu ...mmg masa kecik2 dulu biskut tulah yg selalu ayah munna belikan... mmg teringat memori silam

~najwa~ berkata...

dua-dua biskut tu saya suka!!! cicah air panas, teh o pun orait!!! fuhh...

ZYASH berkata...

Suka sangat biskut yg bulat2 kecik pasti ada gula2 ising warna warni...huhu, dari dulu sampai sekarang mesti mamam tang gula jer...huhu

Suara Kalbu berkata...

Saya suka biskut lemak cap Ping Pong. Cicah dengan nescafe panas.. adoiiiiii... lapar la plak

Ati Masrif berkata...

ingatkan buat biskut raya ..hehe~

Maharani berkata...

salam. mana nak cari biskut timbang ni yer?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...