KAMU YANG SUKA SAYA

15 Oktober 2011

Jual Tudung Chiffon

Assalamualaikum...

Atas permintaan kamu dan kamu yang saya sayang..saya buat entri ni khas untuk kamu-kamu...

nipun amik dari model-model terlampau. Ahakss!!!


RM45


 RM70


RM55


RM45


RM45 (2 layer)


RM85 


RM75


RM45


RM75


RM30


RM45


Sementara saya mencari idea..kamu layan sebahagian koleksi ini dulu ye. Jika ada yang berkenan..kami alu-alukan citarasa anda.


Kami hanya menjual Tudung Chiffon luar (outer) sahaja!

Sila pm kami di Facebook :



atau boleh email :


9 ulasan:

EnY YuSniZaR berkata...

waaaa cantik cantik semuaaaa!!

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

huhu.. kalau dah cantik tu, pakai ape2 jenis tudung pon nampak cantik kan... hehe cam lari tajuk je komen saya ni :)

Ya ALya berkata...

cantinyerrr....ya dah email akak....tq kak buat entry ni....

Sofya berkata...

wahhh.. alin selangkah ke depan... syabas... wat bisnes plak ekk.. nt sy khabar2kan kat kawan2 k.. kot ada yg berkenan..

adarnadzmie berkata...

alin...cantik2 la semua tudung tu...nak tgk kaler2 yang lain kat mana??..

akak berkenan yang ada sulam kat kepala tu... hehe

ziana berkata...

Wahhh cantik, yg azie pakai tu cantik-cantik..Model pun cantik..N ada apa-apa event blh pakai.. nanti akak layan n roger yer..

norh berkata...

cantik2 tudung tu ye..

makdara TERdiva berkata...

cantik tp pendek la dear

eni osman berkata...

cantik2...yg last tu kalau kak eni nak yg labuh punya...harga berapa ye...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...