KAMU YANG SUKA SAYA

24 Ogos 2011

WORDLESS WEDNESDAY #009

Mood Raya + Merdeka

9 ulasan:

.: iEyLa :. berkata...

uwaaa....xsabar nk balik!!!! ;)

abah khalisha berkata...

Wah meriahnya malam raya kalau pasang macam ni..tk sabar ni nk blk kampung ni
Abah kena intai

munna berkata...

bila dah pasang pelita tu mmg mood raya sudah mari

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

wah.. dah pasang pelita.. malam tujuh likur ye kak :)

miss sue berkata...

cantik nye umah!!

ibuintan berkata...

memang sah nak raya..... cantik

kat rumah ni belum pasang pelita lagi
walaupun anak dah sibuk suruh pasang pelita

syiela berkata...

wah dah meriah.. selamat hari raya

mekchu berkata...

bestnya suasana rumah tu.. tak sabar nak balik kampung kan..

mekchu boleh je view.. kalau sape2 tak boleh view tu, minta print screen apa error dia baru boleh trace.. btw, backup blog.. mekchu ada wat entry tu.. nnti jumpa mekcu bg tau.. atau ce cuba carik kat blog mekchu tu.. takut terlupa pulak

Alin Marlini berkata...

Ieyla : sabar ek...

Abah : sabar..taka lama jek lagik

Munna : mood raya..horey..

Top : suka-suka top..

Miss Sue & Ibu : hehehehe

Syiela : mekacih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...