KAMU YANG SUKA SAYA

12 Ogos 2011

Dalam Hati Ada Taman 2

Rentetan kisah bunga-bunga cinta hati semalam
Tekaan tepat adalah dari Budak Purple Nie..

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Pertama kali saya tengok bunga purplr nie..memang aku jatuh hati..tak toleh pada yang lain lagik...

Tak taulah berapa lama Bunga ni boleh bertahan...maklumlah Tukang Kebun balik Bangla...ahahahahahha...

11 ulasan:

.: iEyLa :. berkata...

oppss...link ke saye kah itu??
nak dtg umah akk la nk amik bunga tu..hihi...
tu la..cantikkn??hehe

Rozali berkata...

Assalamualaikum

harap2 sampai raya kut....

SELAMAT BERPUASA

Wassalam

FaRah Baharom berkata...

cantikkk...sesuai plak dengan pasu tu.
Dulu ade jugak pokok nie..tapi dah 'selamat' jadi ranting. hehehehe

Sofya berkata...

cantiknya.. kat umah alin ka ni?

Far8 budak baik berkata...

seyes lahhh..
kalau emak tgk ni..
dy pun nk jugakk..
biar lahhh kene cari tukang
kebun tu kat bangla sekali pun..
hahahaha =p

kakyon berkata...

kakyon beli mei lepas..masih mengeluarkan bunga lagi. kena rajin patahkan ranting bunga yg dah gugur..

Lovely Kitchen berkata...

lavender ke tu alin? cantikkk!!

gambar bunga kacang panjang kt LK tu xde edit pun cuma masukkan wording dgn frame jer...yang lain semua asal, crop pun tak...E-na ni x sempat nak edit cantik2 mcm org lain...lg pun x pandai nak edit hihi...

gambar to ada yg guna setting M, dan ada yg A...itu je...

pssst: menjawab ke persoalan alin ye?

alin boleh tengok flikr e-na...maybe bole membantu...

http://www.flickr.com/photos/enasca/6034409422/in/photostream/

ziana berkata...

Beli Lin jgn tak beli..mu buat macam hutan skali..But Colourful Jungle la..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

cantekkk...

miloais berkata...

apa nama pokok bunga tu beb???
memang cantik banget!

CiK NuYu berkata...

cantik.... sejuk mata memandang :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...