KAMU YANG SUKA SAYA

28 Julai 2011

Biskut Jam O'Jam....

Sebelum posa citer pasal makan jek dulu ek..nanti posa terkulat-kulat plak..

Bila keja dalam aircond ni...asyik lapar jek memanjang...bila boring-boring tu mesti mulut nak ngap..ngap..jugak. Dalam laci mesti standby apa yang patut untuk kudapan.


Mula diperkenalkan oleh budak chambering kat opis ni..apa yang menyebabkan saya lebih sukakan Biskut Jam O'Jam ni sebab murah + banyakkkkkk. 1 beg ada 24 paket yang berharga RM4.90 di Sogo. Ada 2 perasa..1 strawberry dan 1 lagi nenas. Saya prefer strawberry.

Cecah ngan air milo memang sedap.

Baru saya perasan..sejak saya mula suka makan Biskut Jam O'Jam ni..iklan dia terus ada dalam TV...hehehehe..

Alin Marlini : dah macam promoter pulak....

5 ulasan:

- dieyana - berkata...

sedap nampak sekut ni, ehhehe....murah, banyak n sedap ya...heheheh

apple hijau berkata...

tak pernah jumpa biskut ni...kt Sogo jer ke ader...macam sedap dan murah nampaknya...:)

Amy Syaquena berkata...

Boleh try macam nie tapi semua tempat ada jual ke sebab x pernah jumpa lagi nie..

ziana berkata...

If dah lapar selipar goreng pon sodap..Tapi tak pernah rasa. BTW tak suka Biskut..He.he

Alin Marlini berkata...

Dieyana : bolehlah time lapar2 ni..

Apple Hijau & Amy : kat tempat lain tak penah survey pon..yg tau kat Sogo jek psl hr2 pegi Sogo..heheh

Kak Ziana : hehehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...