KAMU YANG SUKA SAYA

02 Jun 2011

Kung Fu Panda 2 @ Cineleisure

Malam minggu yang lepas aku membawa anak-anakku + anak sedara sorang nonton Kung Fu Panda 2...seawal jam 8 malam beratur tapi tengoknya pukul 11.30 malam. Berkampung kami kat Cineleisure ler...

 
Sementara menunggu jam 11.30 malam tu..kami jalan-jalan jumpa transformer jap...Anak buah aku nan seorang tu tak boleh tengok robot..

"Mamalong...abang nak nak robot..boleh?"   "Mummy tak tinggal duit...so cannot beli lorh"

Sib baik Danish ok..walaupun muka kecewa ^_^


Sementara menunggu jam yang masih panjang lagi...aksi bergamboo dulu yek...

Sementara masih bosan menanti jam 11.30 malam....lepak kat luar pulak....Ingat nak jenjalan ke Ikea ke..Ikano ke..ke The Curve sebelah pun idak...sebab Qayyum masih belum boleh berjalan lama-lama sangat..Babah kena dokong..bayangkan anda mendokong kanak-kanak berumur 7 tahun? Bagaimana?
Sementara dah bosan lepak kat luar..kami lepak dalam pulak. Siap jumpa kawan sekolah aku Siti Nahdah lagi...

Yeh!Yeh! Dah pukul 11.30 malam..tiba masanya kami nonton Kung Fu Panda 2. Memang best sangat citer ni even orang dewasa yang nengok apatah lagi kanak-kanak. Sangat relaks. Sangat kelakar. Sangat syok.

Alin Marlini : Dari 5*...aku bagi 5* untuk Kung Fu Panda 2 nie...syokkk...

18 ulasan:

Zura berkata...

br nk plan ajak adik kecik tgk cite nie...

bunga berkata...

bunga lum tengok g..adalah dia dia dah kuar yek..

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

wah seronoknye...anak2 pun dah besar tapi parents masih muda lagi macam baru kahwin :)

AlinNilsa berkata...

wah dah tgk KFP...best tak citer diyer

munna berkata...

BESTNYA BAWA ANAK2 PERGI TGK WAYANG...KAKT SINI TAKDE LANGSUNG PANGGUNG WAYANG...

Sofya berkata...

tumpang hepi tgk family alin yg ceria...

shopping2u berkata...

ai...7taun dokong lgi hehehehe

ziana berkata...

Seronok tak Lin? Ingat nak beli CD jer..tapi blum kuar

Made Budi berkata...

Best lah Kungfu Panda 2-nya. asyik bisa menonton bersama suami dan anak2 tercinta. Keluarga yang sangat harmonis......saya berikan thumbs up :)

Yan berkata...

dah lama tak p. rasa2nya mmg teringin nak bawak the kids sempena cuti sekolah ni..

Yan berkata...

dah lama tak p. rasa2nya mmg teringin nak bawak the kids sempena cuti sekolah ni..

♥Mrs.Eady♥ berkata...

alahai...bile la dpt nk tgk wyg nie...hurm.....

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

wah.. seronok nye nengok akak bergambar2 ngan family akak.. jelees2 :)

notti netti berkata...

huhuhu, wah teringin nak ajak anak2 tengok cerita nie jugak. Salam kenal :)

cik AngguR berkata...

nk p tgk la.....ermmmmmmmmmmmm

Alin Marlini berkata...

Zura, Bunga, Alin, Kak Ziana, Kak Yan, Mrs Eady & Cik Anggur : KFP2 memang best...rugi kalau tak tengok...

Hawa, Mas Budi, Sofya, Top : harap2 sampai ujung nyawa

shopping2U : anak Alin ada masalah kaki skit...tu yg kena dukung...

Notti Netti : salam perkenalan

makdara TERdiva berkata...

memang shiokkk..berbaloi2 tengok lebih2 lg yg 3D tu :)

Ayu Hashim berkata...

best ya cieta dia?? aritu tgk preview mmg lawak gila..hehhe.. harus bawa anak2 ku nnt..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...