KAMU YANG SUKA SAYA

03 Julai 2011

Jom Tengok Orang Kahwin!!!


Dengan rendah diri saya ingin menjemput anda semua ke Majlis Perkahwinan Adik Bongsu saya bersama pasangannya :
Tarikh : 3 Julai 2011
Tempat : Lot 3265A, Batu 15, Kampung Paya Jaras Dalam, 47000 Sungai Buloh, Selangor Darul Ehsan
Masa : 11.00 pagi - 1.00 petang

Semoga kehadiran anda akan memeriahkan Majlis tersebut.

Doa saya semoga Majlis ini akan berjalan lancar setelah menempuh onak dan duri. Semoga adik bongsu saya akan berbahagia buat selama-lamanya. 

Alin Marlini : Kalau tak jumpa boleh calling2 saya 017 3992812.
Ingin Tempah Kad Kahwin lain dari yang lain. Sila hubungi saya Alin Marlini.

~Entry melekat hingga 3 Julai 2011~

12 ulasan:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

moga berjalan lancar semuanye...

munna berkata...

tahniah buat adik Alin.... semoga mejlin berlangsung dgn meriah dan jayanya...

makdara TERdiva berkata...

tak dapat nak menghadirkan diri kerana ada urusan di kampung bersama anak2 rebina..

selamat berkenduri yer :)

kak Eni berkata...

Salam Alin...teringin nak attend...tapi hari tu juga ada wedding anak sedara....hopefully semua berjalan dgn lancar ye....jgn lupa load gambar....mesti cantik punya....luv...XOXO....

Alin Marlini berkata...

Ceroi : jemput datang ek..

sabella mohamad berkata...

congrate akak !
^_^

Yan berkata...

alahhh akak dah kat melaka lah..kalau tak sure boleh p sanan

Alin Marlini berkata...

Munna : i'allah..

Kak Eni, Kak Yan & Mak Dara Terdiva : alahai..terkilannye...tapi takpe..

Sabela : 10Q

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

wah.. bertambah lah adik ipar akak kan...akak ada adik pmpuan x.. nak jadi adik ipar akk leh.. hehe

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock berkata...

xdat pegi ..jauh la ...hihi ...saya doakan semua berjalan baik dan selamat pengantin baru kpd pengantin:)

abah berkata...

sape2 pun leh dtg ke ni???

Cik Azizah berkata...

selamat pengantin baru buat adik kak lin...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...