KAMU YANG SUKA SAYA

30 Jun 2011

Dapat Jugak Buffered Earning Akhirnya...

Hari ini hati sangat senang...
Sangat gembira sebab NUFFNANG bagi hadiah.
Berbulan-bulan saya tunggu..
Bertahun-tahun saya bersabar..
Akhirnya berhasil jugak..
Memang dah dasar PEMALAS...mana NUFFNANG nak pandang...
Namun akhirnya sudi jugak NUFFNANG pandang saya ye.... 
Terima kasih daun keladi..kalau boleh bagilah lagi..


 Kawan-kawan...my 1st BE di SINI

9 ulasan:

SweetLikeWhat berkata...

alhamdulillah rezeki tu :D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

bg lebih sket...
leh share...
hehehe...

Mama Zharfan berkata...

congrats tau!! me dh tak de BE ni :(

M'Rie R'Nie berkata...

Nak income lg best. Daftar Say.my confirm x yah tggu berbulan2.

buat deal dgn kwn kat fb. setiap kali ada iklan baru kita tag kwn yg kita deal td tu. nanti dia akan klik. lepas tu dia klik like.

alhamdulillah income Says.my saya dah RM 12.40 dalam tempoh sebulan lepas buat deal dgn kwn kat facebook.

Izan Ishak berkata...

tahniah kak alin..BE izan tggl satu je. tu pun ciput aje~

MrS. F!zA berkata...

kena rajin update lah baru masyukkkk!

eni osman berkata...

salam..tahniah...dpt juga akhirnya...he he...satu klik nuufnang utk alin lagi....XOXO...

kakchik@ella berkata...

dah setahun berblog, tak penah dapat pun. blog kc tak best kot eh. hihihi.

Chenta Eyfa Najibrz berkata...

best nye lin akk dok nak wat x jadik2 g..malas tol nak mengodek2.MOga di tahun 2012 ni g btk dpt..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...