KAMU YANG SUKA SAYA

21 Jun 2011

I'm Sorry..Good Bye..

Tengok tajuk macam tak boleh blahh kan...

Sebenarnya dah lama saya nak buat tapi dek kerana kekangan masa yang takder..hari ni dengan jayanya saya melancarkan "I'm Sorry..God Bye"...

Opss!!bukan novel saya ye...^_^

Sebenarnya..saya baru sahaja membuat operasi men"delete" beberapa rakan di Facebook. Bukan kerana tidak suka atau sakit hati..tapi disebabkan beberapa faktor keselamatan..saya harus..wajib.. membuang meraka dari kehidupan bersosial saya di Facebook. Saya tidak mahu perkara berbangkit dikemudian hari. Saya tidak mahu mereka rasa sakit hati..iri hati..akan timbul masalah lain pulak nanti.

Saya harap kamu-kamu memahami situasi saya. Jauh dilubuk hati saya..saya masih mengingati kamu.

Sekali lagi "I'm Sorry..God Bye"...

12 ulasan:

munna berkata...

betullah Alin...lagi2 yg suka tag kita dgn business punya product dgn gambar duit... mmg tak suka...

♥ Elin ♥ berkata...

dilit jer klu rasa rimas dan menganggu..;)

sisdee berkata...

saya pun dah byk dlete kawan2 kat fb sbb kdg merimaskan :(

kakchik@ella berkata...

Kalau utk kebaikan dan keselamatan, mmg patut la di 'delete'.

Fieza79 berkata...

kalau merimas kan lbh baik di delete saje kan...

cpahniza berkata...

delete mna yg perlu....kdg2 terapprove tah spa2 ja..

ziana berkata...

jangan terdelete nama akak sudaaaaa

Norhafiza berkata...

betul tu..kakNo pun terpaksa delete gak..nak2 klo ada iklan MLM..terus block hehe

Affan berkata...

ya saya tgk ada gak beberapa kawan di fb yang mengambil langkah yg sama, demi keselamatan agaknya.

takpelah, buat yg terbaik untuk diri, asalkan selamat

Yan berkata...

lebih baik beringat kan..

Bigdaddyz berkata...

dah lama tak layan fb ...pening

eni osman berkata...

salam Alin....delete jgn tak delete....kak eni pun pernah delete org jugakk...for good course....XOXO...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...