KAMU YANG SUKA SAYA

10 Jun 2011

Bila Babah Jadi Mr Mama

Saya rasa sangat bersyukur kerana sehingga hari ini saya mendapat seorang suami yang boleh diharap.
Yang boleh saling bantu-membantu.
Yang boleh diharap ketika kita memerlukan.
Alhamdulillah.

Terima kasih buat Encik Suami saya kerana sudi jaga anak-anak ketika ketiadaan saya. Yang penting anak-anak bahagia.

Semasa saya tengah berliburan bersama Mak dan Adik tengah saya..Encik Suami merangkap Mr Mama membawa Balqis & Qayyum ke Taman Herba yang berdekatan Taman Tasik Perdana @ Lake Garden. Saya pun tak pernah jejak kesana lagi.
Lihat anak-anak saya yang dipaksa berpossing demi memenuhi kehendak Mama dorang. Melampau kan??

 Dan lagi possing maut yang dicipta oleh Babah dorang. Sangat skema kan?

Habih dari Taman Herba..taman permainanlah yang anak-anak saya suka. Mama mereka jugak pernah membawa mereka ke situ.

 Qayyum yang dipaksa berpossing. Muka tak boleh blahh!!

 Setiap sudut berpossing. Babah kata kalau tak amik gambar nanti Mama frust. Apa daaaa....

 Anak dara saya. Balqis. Semakin hari semakin membesar. Sudah dah sama tinggi dengan Mama dia tak tak tinggi2 ni..

Anak bujang saya. Qayyum. Alhamdulillah. Dengan kaki yang masih baru bertatih berjalan.. dengan dengkot2 lagi..tabah untuk cuba terus berlari-larian. Sangat kasihan anak saya yang sorang ni.

Tidak puas hari lagi hati anak-anak saya ni. Yang Babah dorang ni..time saya tak follow rajin plak pergi banyak tempat. Sangat tidak puas hati!

9 ulasan:

Nur Zaheera berkata...

best nye g jalan2 =') hehe

Fieza79 berkata...

mesti jeles je kan tgk dorang..huhuu time kita ada tkde pulak nak di bwk ke situ..mmg sesaje nk kasik jeles hihii...

gadis bunga berkata...

happy family ;)

Sofya berkata...

he3 mama kena tinggal... :P

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

kembung perot x makan angin???
hehehe...

Nana berkata...

wah beznye kak..
tak penah lg g taman herba ni

makdara TERdiva berkata...

training jadi bapa mithali sekali sekala :D

Rozali berkata...

Assalamualaikum Alin

tanda babah sayang mama la tu...
he he

Wassalam

mr.curly berkata...

wahhh..ni la masenye tuk kite abiskn mase yg bkualiti dgn kids..kan kan kan..hikhik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...