KAMU YANG SUKA SAYA

27 Mei 2011

Mood : Rajin Masak

Sebenarnya dah lama benar tekak ni nak makan Spaghetti Black Pepper ni..selalunya bila makan kat Kyrus Kebab asyik tak cukup jek...Kali ni nak buat sendiri...

Hari tu dok usher2 blog AKU BUKAN CHEF jumpa plak resepi yang memang kucari-cari. Tapi resepi ni aku nak godam-godam sikit. Nak try? KLIK SINI

Aku ni memang antu Spaghetti...maka tak heranlah aku kena..harus..wajib..belajar buat Spaghetti Black Pepper..walaupun tak sedap...^_^


Jemput makan...

16 ulasan:

iduraz berkata...

nampak sedapp jer..resepinyer?hehe

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

wah spagheti... sungguh menyelerakan :).. tapi akak reti ke masak spagheti.. leh la bagi saya siket anti :)

Fieza79 berkata...

rajin nya menggodam resepi...sedap tuu..

mamasuri berkata...

x pernah makan spaggeti gni..tapi nampak sedap..nyum2...

♥Mrs.Eady♥ berkata...

wah..nak buat jugak la sb en.suami suka spagetti black papper ni :)

munna berkata...

terliur melihatnya Alin...

kasihredha berkata...

nak2!!!
bestnya...suka2

daisy berkata...

thanks alin..nanti nak cuba lah

Alin Marlini berkata...

idurazz : jom dtg umah kalau nak raser...

Top : akaklah yg masak..naper??tak percayer ek???

Fieza : Mood rajin..

Mamasuri : Alin memang suker segala jenis spaghetti tp yg kaler putih jek tak lalu makan

Mrs Eady : sila-silakan..

Munna : meh sini...

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

takpe , buat banyak kali lama-lama sedaplah . tapi mungkin masa tu dah muak kot . hehee . practise make perfect !

A retarded kitty berkata...

daha baca doa makan. bila nak hidang ni?

~::KUYA HARIS::~ berkata...

nyum2..nampak sedap pulak.hehe ^^ lapooooo.ngeeee~~

cemomoi berkata...

aiseh lidah melayu koi ni takleh nak g spageti ni, nak bihun jugak

apa pon ada banyak pilihan bila pandai memasak yeh

Yan berkata...

kat umah akak ni spegti ni umpama beras.. mesti kena ada 2 3 packs for stock.

sLeepIng beuty berkata...

Perut tetiba terus laparrrrrr ... hehee

Nadia Mashuri berkata...

nadia tengah teringin sgt nak mkn kek..
hehee..
=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...