KAMU YANG SUKA SAYA

15 April 2011

Cam keje gomen pulak...

Satu hari di Pasar Baru, Bandung (tak abih-abih citer ko pasal Bandung ye Alin Marlini)...biasalah aku suker..hehehehe..

Encik Big Bos tanya pada staff-staff dia : Nak beli jaket tak?

Sambil termangu dan cakap dalam hati : Kalau bos blanjer..kami okay jek :)

Big Bos tanya kali kedua : Mau ke tak mau? Saya yang bayar...

Muka semua ceria menggiler sambil jawab : nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Encik Big Bos suruh pilih siza masing-masing. Encik Big Bos beli untuk sorang satu brand BOSS.

Lepas tu tempah nama masing-masing lagi...cam keje gomen plak...

Jom nengok Alin Marlini tayang jaket baru dia bersama opismate dia...

 Cantik tak?

Balik-balik 3 bunga ni...takder bunga lain kah? Memang takder...department lain adalah...tapi tuk department aku..3 orang ni jelah penyeri taman...kui..kui..kui..sangat the Poyos kan???
Yang ni plak sebahagian kumbang kat department aku. Sila abaikan fail-fail biru yang bertimbun itu. Bilik Senior Associate ni memang begitu.

Actually, department aku jek ada jaket ni...department lain janganlah jeles plak..sebab ni atas usaha big bos department aku. Sebab big bos department aku sangat baik hati. Sangat murah hati. Kalau mereka takder nilai-nilai murni itu..tak merasa jugak kami. 

Peh ni nak mintak apa pulak ek???? 

17 ulasan:

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ berkata...

ehhh...lebih kurang mcm jaket ofis cik bunga jela sis ^^ heheh..


tiket wayang free, jom! :)
TIKET WAYANG FREE AJE!

Miss Sunshine berkata...

murah ke jaket kat bandung? tulis nama tu pun murah ke?

Alin Marlini berkata...

hehehehe..same ek bunga...

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ berkata...

a'ah, lebih kutrang... font kiri kanan tu kuning + biru.. same :) heheh...


sis, psl nk redeem tiket tu... klik kat link email nuffnang bagi utk confirmation :) then kite dtg tarikh yg die bg tu.. tu jek :)

topimagine berkata...

wah.. sempoi jerk bos kak alin yerk... len kali leh pau die lagi ek :)

Yan berkata...

bestnya boss ali. belanja anak buat beli jacket tu...

yg_indah berkata...

Ya..mcm Jabatan Perangkaan.

munna berkata...

untung dapat bos yg murah hati mcm tu... kita sbg org bawah pun seronok bekerja bawah arahan dia

Miss b berkata...

baik nye bos

mau selai bos. wkakaka :D

Nadia Mashuri berkata...

best nya..
untung dpt bos baik..

Alin Marlini berkata...

Miss Sunshine : murah jugaklah bawah RM50 tak silap...tulis nama RM10 (tulih kat Mesia jek)

Top : kira oklah dia jadi bos...jg kebajikan pekerja..

Kak Yan : hehehehehe...rezeki..

Yang Indah : byklah Jabatan Perangkaan pulak..

Munna : hrp2 berpanjangan baiknyer...hehehe

B : mau kah?nnt akak usulkan..

Nadia : hehehehehe

norh berkata...

baiknya bos alin..

eMMe berkata...

susah tau nak jumpe bos yg baik hati n murah hati seperti ini, Syukurlah..jaga la hati bos sebaik2nya, wat keje kasi tambah rajin, da dpt jacket baru kan, hehehehe....

MamaYatie berkata...

harus org dept lain jeles ati nih...kekeke

akubiomed berkata...

Sudah menjadi Trend pakai jaket. Dekat pejabat pun ada sepasang senang sahaja hendak sarong kalau ada occasion

QUEENPINK berkata...

salam.

jemput join ga saya.

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/04/queenpink-lucky-follower.html

Sofya berkata...

opis saya kumbang jarang2 lak nampak.. semua bunga2 mekar..tapi ada gak 3 kuntum baru nak belajar menguntum... he3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...