KAMU YANG SUKA SAYA

01 Mac 2011

Epilog Syurga Cintaku...Under Construction

Pertama kali aku memohon ampun maaf di atas blog aku yang sudah jadi caca merba ini. Inilah padahnya akibat gatal tangan. Aku sebenarnya nak tukar template yang canggih manggihlah kununnyer...tapi godam punya godam nilah akibatnya. Kucar kacir hidup aku.

Ada sesaper yang baik hati nak buatkan template untuk aku tak? Sila serah diri ek...
Oleh yang demikian, aku dengan rendah diri..penuh kesedihan mengumumkan blog comeyku ini adalah dalam penyelenggaraan untuk sementara waktu.

Pengumuman lagi....5 Mac ini aku nak launchkan 1st GA Contest aku.. "Menuju Jalan Kebahagiaan". Perghh!!!tajuk tak hengatttt....hehehehe..

Sesaper nak join sila beratur ek..sementara aku renovate umah aku nih...

Lagi satu aku nak mintak tolong..sesaper yang mengetahui mengapa, kenapa, bagaimana aku punyer Catatan Blog ni boleh ada 2 dalam page element. Puas ku godek2 tak mahu jugak. Bila post entry..kan dah kuar 2 post entry yang samer plak...Tolong!!!!! 

Ada lagi nak mintak tolong...tolong letak balik link korang kat Mistery Linky aku tu..pleasee...

Alin Marlini : Hadiah dari over the sea...hehehehe

9 ulasan:

topimagine berkata...

huhuhu.. cian die.. top pon br transformasi blog top.. :)

Blogger Melayu Jawa berkata...

adakah anda pernah buat backup blog? kalau ya ke mungkinan besar masa awak upload balik backup tu. coding blog jd 2. cuba tgk kat edit post. setiap post ada 2 or hanya yg terbaru sahaja yg ada 2?

Alin Marlini berkata...

tak pernah rsnyer...pehtu psl post ada 2 tu..dah tgk kat edit post..mmg satu jek..tgk kat page element mmg ada 2 column tuk catatan blog. Camner?

Blogger Melayu Jawa berkata...

owh sy dah tgk coding bog awak tu. mmg ada 2. kena delete salah satu coding tu.

Blogger Melayu Jawa berkata...

Try search coding ni try padam & preview. Kalau x der error try save. first back up dulu. mungkin ini punca dia. double coding
==================================

.post-body img, .post-body .tr-caption-container {
padding: 5px;
}
.post-body .tr-caption-container {
color: #222222;
}
.post-body .tr-caption-container img {
padding: 0;
background: transparent;
border: none;
-moz-box-shadow: 0 0 0 rgba(0, 0, 0, .1);
-webkit-box-shadow: 0 0 0 rgba(0, 0, 0, .1);
box-shadow: 0 0 0 rgba(0, 0, 0, .1);
}

Blogger Melayu Jawa berkata...

sorry lupakan yg td..try find this code kat edit html. kalau u baca betul2...ianya adalah 2 code yg sama. try delete satu. kemudian preview. kalau x der error. save & tgk posting. masih ada 2 or dah tinggal 1.
===================================

_WidgetManager._RegisterWidget('_BlogView', new _WidgetInfo('Blog1', 'main', null, document.getElementById('Blog1'), {'cmtInteractionsEnabled': false, 'commentInteractionIframeUrl': 'http://www.blogger.com/comment-interaction-iframe.g?blogId\0754134239446867515038', 'mobile': false}, 'displayModeFull'));

_WidgetManager._RegisterWidget('_BlogView', new _WidgetInfo('Blog2', 'main', null, document.getElementById('Blog2'), {'cmtInteractionsEnabled': false, 'commentInteractionIframeUrl': 'http://www.blogger.com/comment-interaction-iframe.g?blogId\0754134239446867515038', 'mobile': false}, 'displayModeFull'));

.: iEyLa :. berkata...

ermm..nape leyh jadi cmtu??
ke sebab akk tukar template...
cube try test tukar gne template lain..hehe..

Rozali berkata...

Assalamualaikum Alin

misti lebih ceria lepas ni
saya tunggu kemunculannya

Wassalam

Alin Marlini berkata...

Mekacih bebanyak BJ..dah berjaya..sangat suker..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...