KAMU YANG SUKA SAYA

02 Mac 2011

Epilog Syurga Cintaku Kian Pulih...

Alhamdulillah setelah mendapat tunjuk ajar dari Blogger Melayu Jawa, akhirnya blog comey ini dapat diselamatkan. Terima kasih bebanyak atas keperihatinan anda. 

Sesaper yang ingin berkenalan atau bertanya tentang blog, bolehlah ke blog beliau. Dia memang seorang pemurah hati dan tidak kedekut ilmu. Hanya Allah yang dapat membalas jasa anda...hehehehehe...

Jemput singgah ke BLOGGER MELAYU JAWA

Ada sesaper nak offer diri buatkan template untuk aku tak?:)

8 ulasan:

.: iEyLa :. berkata...

hehe..nak tlong pe lagi kak???
mne leyh tlong bole je nk tlong..ahaks..

~najwa~ berkata...

knp dgn blog alin sebelum ni? ada prob ke? bole je tolong buatkan header, tp saya xde la terror pun..

Sofya berkata...

saya pun baru sempat nak berblog lagi..
alhamdulillah... dapat diselamatkan..
sebenarnya saya pun tak berapa nak berani tukar2 template.. sebab tu kot tak berapa nak ingat lagipun takut lari setting la..

alin berkata...

suka sgt pic yg jd header tu..cntik... ;)

~najwa~ berkata...

atau..alin bole mintak tolong Sasa (http://akujerit.blogspot.com), dia rajin buat header blog. cer mintak pendapat dia..

topimagine berkata...

wah.. dh ade umah baru la... like2... tranformasi dari epilog syurga cinta :)

Alin Marlini berkata...

ieyla & najwa : hehehehe..boleh jugak

Sofya : org gatal tangan memang camnih

alin & Top : mekacih...tak cukup kemas lagi tu...

~najwa~ berkata...

alin; saya dah send new blog header kat email utk alin... kot2 berkenan ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...