KAMU YANG SUKA SAYA

21 Mac 2011

Adakah Anda Seorang Pengumpul Fridge Magnet?

Title entri..cam nak bagi free kan??Takdelah..saja nak kongsi hobi. Aku ni kumpul sejak 2 tahun kebelakangan ni jek..sebelum ada peti ais aku mula kumpul.

Yang kaler merah tu..big bos aku yang bagi..dia pi London..sib baik dia tau aku ni pengumpul FM..mekacih...

FM Sabah tu pulak, opismate Encik Suami yang bagi...

FM Thailand Encik Peguam opih aku kasi jugak...kena pakasa dia beli FM tuk aku...hehehehe..
FM Penyu ...dari Pangkor. Adik Kecik yang belikan...

FM Denggi tu FOC jek..masa Encik Suami gotong-royong bersihkan kawasan SU3 hari tu...




Setakat hari ni aku baru ada 55 FM. Ada sesaper nak bagi lagi? Sangat di alu-alukan...

p/s : Sila sabar para peserta "1st GA Alin Marlini" ye.....sedang dalam proses menyenaraikan list blog. Insyallah...2-3 hari lagi saya kuarkan entry list peserta ek...

25 ulasan:

kakngah berkata...

aku baru nak berjinak2 kumpul FM. hobi baru ni pun secara tak sengaja bila selalu dapat FM melalui GCL. tapi, xblh lekat kt esbok sbb anak aku buat main huhuhu!! syg beb! aku lekat jek kt dlm bilik. tinggi sikit. dia tak sampai.

MummyEcha berkata...

minat gak kumpul FM nie tp yang ader kat umah tak lah semeriah alin...byk gak koleksi alin yer...

Zura berkata...

tgh berjinak2 jugak ngan collection FM nie tp minat lg kumpul key chain...

noornazuha berkata...

Alin, x ada yang nak jual ke?hehehe

topimagine berkata...

kt umah saya seketol pon xde... mak xsuke.. haha... anti bersepah2 siket, laju je mak buang.. :)

[-suziey-] berkata...

freez magnet ke fridge magnet?

kita penggemar tegar..klu berminat bole exchange FM.. :)

Rozali berkata...

Assalamualaikum Alin

jangan letak banyak sangat
berat peti ais tuuuu

Wassalam

Nadia Mashuri berkata...

wah..
byk nya..

toyolkiut berkata...

wah..
bnyk nye..
hobi menarik..
TK satu pun xde..

.: iEyLa :. berkata...

yang singapore tu comey..hehe..
ieyla pon suke kumpul magnet ni..tp xdpt lawan akk la..huhu

erieyain berkata...

saya baru nk kumpul kak FM tuh...klu akak g mana2 jgn lupa ain yer...hehehe:)

touya berkata...

Masa kecik-kecik dulu selalu kumpul ,macam best jer

++Kerudung Ungu++ berkata...

wah banyaknye...:-) sy pun bru nk berjinak2 dlm mengumpul freez magnet ni...hehe

Yan berkata...

akak sebenarnya ada FM utk Alin.. Nnt alin bagi address kat email akak tau.

Nur Hanani berkata...

banyak gak tu..ada 55 FM. Saya pun mengumpul gak FM ni..tapi tak lagi sampai 50 pun..tengah gigih mengumpul.. :) best je tengok fridge penuh dengan aksesori.. :)

Entri Terkini: Produk HPA untuk rambutku..
Entri Terkini: Menjahit, satu terapi minda yang baik..

kasihredha berkata...

akak pun suka kumpul fm ..
kita sama hobby...hihi

Alin Marlini berkata...

Kakngah : untung ada lucky kamu nanti....

MummyEcha : hehehe..kumpul skit demi sikit..saper2 gi jenjalan..kena paksa beli FM tuk kt..

Zura : Anak sy pun suker kumpul keychain

Zuha : hehehehe..semua limited edition...kalau ada x-tra nnt kita jual..

Top : cianyer..nnt kalau terlebih kaklin kirimkan ek..

suziey :heheheh..salah spelling lak...kikiki..blh..takde hal...

Abg Rozali : tu tuk bergambar je bang..nanti kena alih gak..sb anak buah datang habih drg buat main..

Alin Marlini berkata...

Nadia : dah minat....:)

Toyolkiut : nak kumpul duit tak banyak2 kumpul FM jelah...hehehe

Ieyla : nanti akak bg ieyla 1 ek..tungguuuuu tauu...

Ain : okie ain..kalau duit terlebih akak beli tuk ain tau..i'Allah..

Touya : dah minat...

Alin Marlini berkata...

Kerudung Ungu : nanti leh tukar2...

ieda berkata...

akak pun suka kumpul FM.ada berapa ntah..tak kira.tapi bila anak2 asyik jatuhkan dari fridge, FM akak tu semua akak simpan dlm laci..hehe.

norh berkata...

sy pun baru kumpul..tak banyak lg mcm alin..

Fieza79 berkata...

byk tuu...cantek2 FM...
pengumpul jgk tp tkde la tegar sgt..ikut musim hehe

niDa berkata...

saya saya saya sambil angkat tangan. hehe.. tapi saya letak kat peti ais mak saya. nnt saya dah kawin saya nak amik blk. bole ke mcm tu..


tp saya punye FM tempat2 je. kadang2 srh org belikan. kdang2 pegi sendiri kat situ.kenangan kan..

suzie shazana berkata...

fuyooo byk ye akak punya..he..he..sy pun suka gak kumpul FM ni ha...dulu masa sekolah suka kumpul byk le jg kat peti ais mak..skrg dah kawin br ada 1,2 jer he..he.....

Alin Marlini berkata...

Kak Yan : ni yg Alin suker ni..tak sangka...cam tau2 jek..nanti Alin email address ek...mekacih ..

Hanani : nak kumpul sampai 100...hehehe

Kak Kasih : nanti leh tukar2 kak..

Kak Ieda : kak..kena beli macam board tulih tu..leh gantung tinggi sikit..

Fieza : saya ni pantang ada org gi jalan mesti paksa belikan..hehehe

Norh : pelan2 kayuh....

Nida : akak pun camtu gak dulu..tapi tak ambikpun..nanti takut mak kecik ati pulak..skung ni kalau beli kena 2..satu umah mak..satu umah sendiri..

Suzie : kumpul sikit2 dulu..lamer2 byklah..yg penting minat + ongkosnya..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...