KAMU YANG SUKA SAYA

24 Februari 2011

Badmood

Minggu mood aku kureng baik. Bermula dari Isnin hingga Khamis. Esok masih tak tahu lagi. Jadi tidak sabar menanti weekend ini. Aku mahu menggembirakan hati di hujung minggu ini.



Pertama : Aku mahu mengemas rumah. Mencantikkan rumah.

Kedua   : Aku mahu ke Nusery Bunga. Mahu beli pasu bunga. Mahu beli bunga. Mahu mencantikkan landskap rumah aku.

Ketiga   : Aku mahu masak makanan yang sedap-sedap. 

Keempat : Mahu ke rumah orang kahwin. Sudah lama tak makan nasi minyak.

Kelima   : Aku mahu tido sepuas-puasnya.

5 perkara ini harus aku buat dihujung minggu ini. Perkara yang boleh buat aku bahagia.

8 ulasan:

topimagine berkata...

pleng suka yang kelima tu... huhuu. itulah nikmat pleng best waktu cuti :)

Nur Hanani berkata...

lima-lima smua best.Yg paling best mestilah dapat tido puas2..

Entri Terkini: Rombongan dari Sumatera Barat,Indonesia..

.: iEyLa :. berkata...

weekend ni nak datang makan kat umah akak la..huhu...

munna berkata...

rajinnya Alin.... kak munna suka tanam pokok bunga ... tapi selalu tak nak hiduplah... tgn batu agaknya

Sofya berkata...

esok dah jumaat.. mesti mood ok skit sebab lusa dah sabtu.. leh rest n wat kerja surirumah..
aii alin, takkan dah boring nak kerja kot...

Yan berkata...

darling, kalau dah tido puas2 cam ne nak buat yg lain tu..he..

be positive.. INSYALLAH

a.z.r.i.n.a.03.07 berkata...

Salam Kenal.


pokok bunga ! sukanya.
beli pokok bunga di KD ke di Belakang HSBuloh ?

Alin Marlini berkata...

TP : semua org suker...

Hanani : tau takper..org bekerja ni memang pentingkan tido..

Ieyla : sila-silakan..nk dtg call tau..

Kak Munna : baru nak minat je kak..hehehe

Sofya : mmg tak sabar nih..

Kak Yan : hehehehe..tido dulu..baru buat keje...

Azrina : Salam Perkenalan jugak. A..a..selalu memang pegi beli kat situ..murah cikit..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...